Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brateuuuu ja kad bi volko mislio dje cu sta potrositi ne bi ni pozelio da maknem negdje. bolje kod kuce onda biti

mene bas briga sta ces ti da radis..ja sve planiram.

- - - - - - - - - -

bolje ponesi nekog spida ili neke droge, taman ne moras jesti, a i ustedi se. i plus bice ti interesantnije

to ostavljam tebi pa zivi na tome, ja nit sam zivela, niti imam nameru.

Zamrznuto povrce je gotovo za 10 minuta, a ne mora prethodno da se odmrzava. Sniclu isto isprzis za 20tak min. Sve u svemu 30 min dok se ti raspremis, operes ruke i slicno.

Ja samo pljuge kupim ovde ali se onda polakomim i probam njihove svežije pa mi se moje više ne puše. :lol:
U pravu si, jeste jeftinije ali ako idem na par dana onda me zanima samo da se okupam i prespavam.
Jescu možda za 12 evra pola kile mesa negde ili ću u prodavnici kupiti slatkiše i voćne jogurte ili na kiosku nesto, skroz mi nebitno. Par dana cu preziveti.

plan je majka svih zajeba. ja nista ne planiram zato mi se sve samo poslozi. pored toga, ima enormno veliki penis i kesh, a i pametan sam! <3333

- - - - - - - - - -

e nek si mi odbrusila!
tako mi i treba kad ocu svakom da pomognem sa bogougodnim savjetom!

ne treba mi tvoja pomoc...svako za sebe odlucuje, ti ako volis i hoces da bacas svoj novac na gluposti u zemlji koja je inace preskupa i kojoj ebeni krevet u spavaonici u maju mesecu naplacuju 27 evra bez posteljine slobodno, ja necu.

ne gubim vreme, ako se probudim u 7 ujutro imam sasvim dovoljno vremena da spremim nesto za poneti i doruckujem i uvece kad se vratim da isprzim meso da jedem...al ne kapiras da je kopenhagen preskup, a kod njih se dvorci otvaraju u 10 ujutro..sve im radi od tog nekog vremena, guzve nisu kao recimo u rimu, pa da cekas satima da udjes.

Tamo imaš ispred svake prodavnice aparate ta ambalažu. Ubacis sta si popila, limenke, plastiku i skupis za dorucak. Npr

plan je majka svih zajeba. ja nista ne planiram zato mi se sve samo poslozi. pored toga, ima enormno veliki penis i kesh, a i pametan sam! <3333

- - - - - - - - - -

e nek si mi odbrusila!
tako mi i treba kad ocu svakom da pomognem sa bogougodnim savjetom!

Ja ni penis ni kes,a i glupava sam.a tek sto mi planovi propadaju u poslednje vreme...
A i izgleda da imam hasimoto.to sam ja sama sebi dijagnistikovala doduse jutros mereci temp
A ebi ga,vec koristim d vit koji se propisuje...

Ja samo pljuge kupim ovde ali se onda polakomim i probam njihove svežije pa mi se moje više ne puše. :lol:
U pravu si, jeste jeftinije ali ako idem na par dana onda me zanima samo da se okupam i prespavam.
Jescu možda za 12 evra pola kile mesa negde ili ću u prodavnici kupiti slatkiše i voćne jogurte ili na kiosku nesto, skroz mi nebitno. Par dana cu preziveti.

ja ne mogu da zivim na vocnim jogurtima i slatkisima...ne mogu na slatkom da zivim...a za 10- 12 evra imas par restorana u kopenhagenu rucak, vecera je skuplja...a gde je dorucak. meni slatkisis sluze ako mi u trenutku padne secer, ali meni treba slana hrana. druga stvar ne kapiras da je kopenhagen skup i za one iz bogatijih zemalja, a ne za srbe.

Tamo imaš ispred svake prodavnice aparate ta ambalažu. Ubacis sta si popila, limenke, plastiku i skupis za dorucak. Npr

mda bas cu da idem i ubacujem limenke sokova koje ne pijem.

- - - - - - - - - -

Ptibere, ajmo u kristijaniju da jedemo ekstazi i sedimo na betonu. :lol:

recimo ja tu necu da idem...samo cu da prodjem...to je neka narkomanska rupa. vec mi je muka bilo kad sma citala o tome.

ja u srbiji potrosim na hranu plafon 100 evra i to jedem i budjave sireve.....ocu dancima da dma za 5 dana 250 evra ili da im placam 4 evra hleb. :eek:

- - - - - - - - - -

nisma....toliko si dosadan da bi se pored tebe i avion smorio i pao.

Ispohuj krmenadle tanko isečene, bez kosti jedno 1.5kg, umotaj u deblju foliju i u kofer, štap čajne i kačkavalj nek ti iseku na listiće, jedno pakovanje tosta (mada tost imaš i tamo u lidlu, rewe I sl za oko 2 evra sasvim ukusan i veliko 750 gr pakovanje) i dovoljno ti za tih par dana, osnovno, neće se pokvariti a kad lepo spakujes ne zauzima puno mesta.

Umesto posteljine ponesi vreću za spavanje i jedan carsaf, čini mi se da u Tempu imaš te jeftinije vreće oko 1.000rsd.a poslužiće ti i sledećih godina.

Ispohuj krmenadle tanko isečene, bez kosti jedno 1.5kg, umotaj u deblju foliju i u kofer, štap čajne i kačkavalj nek ti iseku na listiće, jedno pakovanje tosta (mada tost imaš i tamo u lidlu, rewe I sl za oko 2 evra sasvim ukusan i veliko 750 gr pakovanje) i dovoljno ti za tih par dana, osnovno, neće se pokvariti a kad lepo spakujes ne zauzima puno mesta.

Umesto posteljine ponesi vreću za spavanje i jedan carsaf, čini mi se da u Tempu imaš te jeftinije vreće oko 1.000rsd.a poslužiće ti i sledećih godina.

Pametno.

A nećeš valjda da kuvas tamo...:lol: najbolje i rezance za supu sa praviš.

isprziti krmenadlu 10 min i otvoriti kesu salate nije kuvanje

- - - - - - - - - -

kakva bre posteljina, pa dobija se tamo cista posteljina uvek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back