- Poruka
- 41.996
pijem kafu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi. I što si dobre volje, i što možeš da se izležavaš.A ja jos uvek lelemudim u krevetu.mnogo sam dobre volje![]()
A svekar je faca. Pravi gospodin.Upoznacu te sa svekrom... kad si vec toliko zaljubljen u njega![]()
caj, forum i grampi faca na meni dok se ne rasvestim
sad popila kafu i razmisljam sta bi mogla da spremim za rucak....Blago tebi. I što si dobre volje, i što možeš da se izležavaš.
A svekar je faca. Pravi gospodin.
..

a kad vidim spremacicu da gura kolica vraćam se u sobu dok ne prodje.
I meni su hoteli fazon AHS. Ko zna ko je ubijen u mom krevetu i oće li se pojaviti demon neki iz isijavanja.a kad vidim spremacicu da gura kolica vraćam se u sobu dok ne prodje.
- - - - - - - - - -
Šalim sr, zlozika. Što ne nađeš muškog saputnika?
- - - - - - - - - -
Ili barem drugaricu koja praktikuje mma.![]()
nemam ja problem da putujem sama, al imam problem da delim sobu sa nepoznatim ljudima..ja nisam drustvena osoba uopste. i nemam nameru rec da progovorim sa cimerkama.![]()
plus imam taj problem da me recepcija poromatra....to u hotelima gde covek ne moze da izbegne prolazak pored recepcije. a privatni smestaj u stanu sa vlasnicima to ne bi dolazilo u obzir cak i da ne putujem solo, neprijatan osecaj skroz sto se mene tice.

A može i saksija da ti se strmekne na glavu kad kreneš na aerodrom
Ne opterećuj se bzvz, biće šta biti mora.
Nego, jesi ti sigurna da možeš da pečes /kuvaš te ozbiljnije stvari u tim hostelskim kuhinjama?
Koliko je meni poznato uglavnom se naglasi da te kuhinje služe za spremanje toplih napitaka, eventualno podgrevanje zatvorene konzerve i slično, to znam za bolje, ozbiljnije hostele, šta se radi u tim prilagođena rupcagama ne znam.
A i na šta bi ličilo kad bi svi iz tih nekoliko 1/4, 1/6,,i 1/12 soba koje dele istu prirucnu kuhinju krenuli da peku, prze i mešaju kojekakve začine svih mogućih svetskih kuhinja, kako bi se tu opstajalo posle samo mesec dana?
Pa, recepciji je mislim u opisu posla da snimi ko udje i izadje.![]()
mene to snimanje uzasno nervira. ja volim hostele gde recepcija postoji, ali nema klasicnog prolaska pored recepcije..recimo iamju neku posebu sobu ili tako nesto. 
ovo je lanac hostela danhostel copenhagen....
- - - - - - - - - -
to ti kazem.....
al prosle godine u tom hotelu orehovo bila jedna koja nije pamtila face uopste, ja kad god sam izlazila i ulazila uvece da pusim cigaretu ona kaze dobro vece...![]()

Dogovaram vidjanja i izlaske. Vreme je da se trgnem iz zimskog sna![]()

Lebe mekani, moj muž ima 54 godine i žive roditelje. Da je po ovoj, nikada se ne bi oženio.![]()
Kako sad ima 54 kad je moje godiste?