Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad sedim i razmisljam sta sve moze da mi se desi u spavaonici....

mozda neko poludi pa nas poubija u snu, ko zna ko kakve lekove pije i sta mu se prividja
moze da me napadne lezbejka
moze u zajednickoj kuhinji da vegan potegne noz na mene, kad iznesem mesiste
moze neka pirgava britanka da skici kad udjem u spavaonicu i unesem duvanski dim
moze da mi dopadne u sobu neka hrvatica ili albanka nedajboze, sta onda da radim...

i sve tako vesele teme :lol:

gledala sma i airbnb...nasla sam par povoljnih, al sve su to sobe delovi kuca u kojima vlasnici zive, pa je jos gore..jeste privatna soba, al otkud ja znam kakvi su to ljudi i nekako se ne bih osecala prijatno, vec kao da sam pod prismotrom da prate sta radim kad idem, kad se vracam...svuda zabranjeno pusenje i naravno da bi primetili kada bih usla nadimljena i ne mogu stalno da izlazim uvece i pusim ko u hostelu. jedni imaju decu, jedan sam zivi neki perverznjak izgleda, jedna je otkazala nekim crncima i kosookima, pretpostavljam da bi isto tako bila odusevljena srpkinjom, neka camuga naglasila da se sto manje izlazi iz sobe, al ja moram da se okupam...i sve tako neki loodaci iznajmljuju sobe. ma zahebte me idem u hostel da rizikujem ono prvo opisano :sad2:

- - - - - - - - - -

air bnb je sranjce zato sto vlasnik moze da otkaze u zadnji cas, ko sto je ova jedna nekoj kosookoj otkazala 2 dana pred put i onda posle razmisljaj gde ces naci jeftin smestaj...

- - - - - - - - - -

ja ne volim ni u hotelima da stalno prolazim pored recepcije, a ne da sedim sa nekim u tudjoj kuci, tacno bih lepo osecala kao da im smetam, bez obzira sto ja to placam.

I meni su hoteli fazon AHS. Ko zna ko je ubijen u mom krevetu i oće li se pojaviti demon neki iz isijavanja. :lol: a kad vidim spremacicu da gura kolica vraćam se u sobu dok ne prodje.

- - - - - - - - - -

Šalim sr, zlozika. Što ne nađeš muškog saputnika?

- - - - - - - - - -

Ili barem drugaricu koja praktikuje mma. :lol:

I meni su hoteli fazon AHS. Ko zna ko je ubijen u mom krevetu i oće li se pojaviti demon neki iz isijavanja. :lol: a kad vidim spremacicu da gura kolica vraćam se u sobu dok ne prodje.

- - - - - - - - - -

Šalim sr, zlozika. Što ne nađeš muškog saputnika?

- - - - - - - - - -

Ili barem drugaricu koja praktikuje mma. :lol:

nemam ja problem da putujem sama, al imam problem da delim sobu sa nepoznatim ljudima..ja nisam drustvena osoba uopste. i nemam nameru rec da progovorim sa cimerkama. :lol:
plus imam taj problem da me recepcija poromatra....to u hotelima gde covek ne moze da izbegne prolazak pored recepcije. a privatni smestaj u stanu sa vlasnicima to ne bi dolazilo u obzir cak i da ne putujem solo, neprijatan osecaj skroz sto se mene tice.

A može i saksija da ti se strmekne na glavu kad kreneš na aerodrom :D

Ne opterećuj se bzvz, biće šta biti mora.

Nego, jesi ti sigurna da možeš da pečes /kuvaš te ozbiljnije stvari u tim hostelskim kuhinjama?

Koliko je meni poznato uglavnom se naglasi da te kuhinje služe za spremanje toplih napitaka, eventualno podgrevanje zatvorene konzerve i slično, to znam za bolje, ozbiljnije hostele, šta se radi u tim prilagođena rupcagama ne znam.

A i na šta bi ličilo kad bi svi iz tih nekoliko 1/4, 1/6,,i 1/12 soba koje dele istu prirucnu kuhinju krenuli da peku, prze i mešaju kojekakve začine svih mogućih svetskih kuhinja, kako bi se tu opstajalo posle samo mesec dana?

nemam ja problem da putujem sama, al imam problem da delim sobu sa nepoznatim ljudima..ja nisam drustvena osoba uopste. i nemam nameru rec da progovorim sa cimerkama. :lol:
plus imam taj problem da me recepcija poromatra....to u hotelima gde covek ne moze da izbegne prolazak pored recepcije. a privatni smestaj u stanu sa vlasnicima to ne bi dolazilo u obzir cak i da ne putujem solo, neprijatan osecaj skroz sto se mene tice.

Pa, recepciji je mislim u opisu posla da snimi ko udje i izadje. :lol:

A može i saksija da ti se strmekne na glavu kad kreneš na aerodrom :D

Ne opterećuj se bzvz, biće šta biti mora.

Nego, jesi ti sigurna da možeš da pečes /kuvaš te ozbiljnije stvari u tim hostelskim kuhinjama?

Koliko je meni poznato uglavnom se naglasi da te kuhinje služe za spremanje toplih napitaka, eventualno podgrevanje zatvorene konzerve i slično, to znam za bolje, ozbiljnije hostele, šta se radi u tim prilagođena rupcagama ne znam.

A i na šta bi ličilo kad bi svi iz tih nekoliko 1/4, 1/6,,i 1/12 soba koje dele istu prirucnu kuhinju krenuli da peku, prze i mešaju kojekakve začine svih mogućih svetskih kuhinja, kako bi se tu opstajalo posle samo mesec dana?

ovo je lanac hostela danhostel copenhagen....

- - - - - - - - - -

Pa, recepciji je mislim u opisu posla da snimi ko udje i izadje. :lol:

to ti kazem.....:sad2: mene to snimanje uzasno nervira. ja volim hostele gde recepcija postoji, ali nema klasicnog prolaska pored recepcije..recimo iamju neku posebu sobu ili tako nesto.

al prosle godine u tom hotelu orehovo bila jedna koja nije pamtila face uopste, ja kad god sam izlazila i ulazila uvece da pusim cigaretu ona kaze dobro vece...:zcepanje:

ovo je lanac hostela danhostel copenhagen....

- - - - - - - - - -

to ti kazem.....:sad2:

al prosle godine u tom hotelu orehovo bila jedna koja nije pamtila face uopste, ja kad god sam izlazila i ulazila uvece da pusim cigaretu ona kaze dobro vece...:zcepanje:

Skapirala sam da pikiras na ozbiljniji hostel i to ti je pametno.

A što se recepcije tiče, veruj mi da smo znali ko je koliko gaća promenio tokom boravka i čija žena je uvela svalera čim joj je muž otišao na plažu, a bila je u pitanju tadašnja elita u ozbiljnim godinama z:mrgreen:
To kad sam ja radila recepciju u mladosti mi :D

skitala celo prepodne,a i malo popodne...
koelginica sela pa kaže,ne može da me se nagleda...:zaljubljena:

kod nje njupala malo kulena i slaninice pa ne moram da drndam oko ručka...
odo sad da i mami umesim rezance pa ću opet negde na kafu...:zurka:

16640841_1295411417179666_5891044312471145215_n.jpg

jaoj :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back