Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna je mama :rotf:

Ja se vala izlezavam, ozaloscena zbog propale nam svaleracije, nesto sam dremljiva, valjda zbog pristiglih oblaka, a taman reko hvatacu skokove to ce me razmrdati :(

Dal da ustanem il da dremam, dilema velika :lol:

- - - - - - - - - -

One su velike, njima mozes sama da uvalis tabletu, uvaljas je u nesto da maskiras i das alavicama da progutaju

Totalni smor.

Sad bila do komsinice, postala je tetka, pa smo malo slavili :lol:

Tostiram hleb, odmrzavam dzemic od kupina, imam i puter, uf al cu da se uprasim
Ne znam otkud mi zelja za ovim ja nisam ljubitelj dzemova, al kad me vec spicilo aj da mezetnem

- - - - - - - - - -

Totalni smor.

Sad bila do komsinice, postala je tetka, pa smo malo slavili :lol:

A ispicuturo priznaj uz sta ste slavile :zper:
Ja cu da umrem od dosade, zbog skakutanja nisam nista drugo planirala danas, i sad se smaram ko cevap, da smugnem napolje da lunjam gradom nema sanse zbog vetra, de da idem bem ti baksuza :aha:

Ajoj Cicak :sad2: Toliko sam se iznervirala da ne znam sta da kazem :lol:

- - - - - - - - - -

Elektrika ne znam evo majke mi..ne slusaju Baha ali ono je dno dna..dno..i beton smo.

Ej ali na tronu mi je neka rumunka makedonka, cek moram da nadjem pesmu... znas koliko boli njena glupost, da sam se samokaznjavala, i pokusala cak da pronadjem trunku logike u tome sto peva.

Ja sam iskreno zgrozena, da od 90ih pa do danas muzika je sve gora i kad pomislim ne ne moze gore, pojavi se neka nova pesma, neki novi tekst i ubedi me da moze gore a ja se jos nisam oporavila od proslog.

Moram naci tu na tronu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back