bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
kod mene nesto izmedju vas dve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna je mama
Ja se vala izlezavam, ozaloscena zbog propale nam svaleracije, nesto sam dremljiva, valjda zbog pristiglih oblaka, a taman reko hvatacu skokove to ce me razmrdati
Dal da ustanem il da dremam, dilema velika
- - - - - - - - - -
One su velike, njima mozes sama da uvalis tabletu, uvaljas je u nesto da maskiras i das alavicama da progutaju

Totalni smor.
Sad bila do komsinice, postala je tetka, pa smo malo slavili![]()

Upravo sam saznala da nasa majka estradna ima pesmu koja se zove didule i pocinje sa di du le i ide didu didu le le..i kazem..mnogo mi ocekujemo od ove zemlje i ovog naroda gde postoji ovako nesto.Pu.

Ajoj CicakJa sam odslusala celu...![]()
Toliko sam se iznervirala da ne znam sta da kazem 
Elektrika ne znam evo majke mi..ne slusaju Baha ali ono je dno dna..dno..i beton smo.Мислиш да у другим земљама само Баха слушају?
Мислиш да у другим земљама само Баха слушају?
Blago njemu on je bar bio gluvKod nas ni ne znaju ko je Bah.

Upravo sam saznala da nasa majka estradna ima pesmu koja se zove didule i pocinje sa di du le i ide didu didu le le..i kazem..mnogo mi ocekujemo od ove zemlje i ovog naroda gde postoji ovako nesto.Pu.
Blago njemu on je bar bio gluv![]()

Blago njemu on je bar bio gluv![]()
Ajoj CicakToliko sam se iznervirala da ne znam sta da kazem
- - - - - - - - - -
Elektrika ne znam evo majke mi..ne slusaju Baha ali ono je dno dna..dno..i beton smo.

zapravo, on je oslijepio vremenom
a betoven (onaj bernandinac) je ogluvio : )
Eto vidis,i ja koja sam obrazovana polovicno se grozim nad onim ,,delom,,zapravo, on je oslijepio vremenom
a betoven (onaj bernandinac) je ogluvio : )