електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
А ови у шоку 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izbacuje mi da ne radi klip, ne znam jel vama radi
evo link ovako
dopisivala se malo sa velikim detetom, odose dalje jutros 
Pijem kafu, stavila dorucak da se pece... Mozda odemo na jos jednu kafu posle.
Mucnina me probudila, hladan znoj oblio,... Nesvestica... A sada mi se jede nesto sirasto. Bolje sam.

Nije, Afro. Bar nije bilo pre koju nedelju kada sam bila na pregledu. A sada imam, pa...
Bice...![]()

i jos se izlezavam u krevetu

Ja ne mogu da se izlezavam u krevetu jer me keva iz istog izbacila jos u pola 8 da vidim na netu kada ima tenis danas i onada je otisla na pijacu![]()

Ja ne mogu da se izlezavam u krevetu jer me keva iz istog izbacila jos u pola 8 da vidim na netu kada ima tenis danas i onda je otisla na pijacu![]()
ja sam kevu odavno napustila:lol

Pa ja sam onda vredna
Zavrsila nabavku povrca na pijaci, sad cekam da vet otvori ambulantu da odradimo drugi krug ciscenja dzukelica na parazite.
A bas sam se lomila na brdu da skoknem do firme na kafu sa saradnicom..e hbg losa procena![]()

Sta ima novo na brdu,od kad nisam bila ,jedino u prolazu kad idem do naseg telek.centra.

Ja ne mogu da se izlezavam u krevetu jer me keva iz istog izbacila jos u pola 8 da vidim na netu kada ima tenis danas i onda je otisla na pijacu![]()

Pa ja sam onda vredna
Zavrsila nabavku povrca na pijaci, sad cekam da vet otvori ambulantu da odradimo drugi krug ciscenja dzukelica na parazite.
A bas sam se lomila na brdu da skoknem do firme na kafu sa saradnicom..e hbg losa procena![]()