pa prso
ugasio se
![]()
Šta mu je?Tačno bih umrla da se to desi, Uopšte ne radim nikakav backup, baš sam lenja za te stvari. Kad me bude iznenadio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa prso
ugasio se
![]()
Šta mu je?...zapostavljena![]()

Šta mu je?
Tačno bih umrla da se to desi, Uopšte ne radim nikakav backup, baš sam lenja za te stvari. Kad me bude iznenadio...
dobra fora sa fotkom pa ceo dan se mazimo, spava u krilu prede, ko sta radi samo iz kreveta u krevet na mazenje ide
al nocu poludi, tad joj je vreme da divlja, nece da se mazi sad oce da se igra
sve je to lepo dok ne krene da napada skupa sokocala![]()
Дува ненормално, све ми врата лупкају.
...mi smo tako Simu budile nismo mu dale da spava po danu, da bi mi mogle da sapavamo nocu i prilicno brzo se naucio reda....jos tad one obe
isle u skolu..ja radila...bas mi nije bilo do igranke nocu....

Сад ми је боље него пре три сата, штета лећи.![]()
Bolje bi ti bilo malo duzmes kuvar da ucis.
Није на зиду него је подигнут на две дебеле књиге да би ми био у висини очију.
moracu i ja tako, da je prebacim na dnevnu smenu
zao mi ju je ovako, nocu sama divlja dok mi spavamo, steta da bude zapostavljena tad, a danju konjose tad ja ocu da se igramo
sad bih se igrala sa njom al danas me regina rasturi jedva mi noge rade, nemam snage da se jurim po sobi sa njom, pa mi je zao sad
dovedem je u sobu al ja sam ovde puna skupe tehnike a mrtva umorna da bi skakutala iz kreveta svake sekunde da spasavam kablove
moracu da je okrenem nekako da danju bude aktivna

...pa to, par dana se malo iscimas, ali si posle mirna...neka spava nocu ko sva deca...