Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: dobra fora sa fotkom

mene popustila ambrozija kad je ovih dana bilo kise
al juce i danas doneo ovaj vetar i vedro vreme opet polen, pa sam se i ja raskijala, opet moram xyzal da progutam

sta divlja ovo napolju, bas se cuju udari vetra, otvorih prozor proluftiram odnese me

pa ceo dan se mazimo, spava u krilu prede, ko sta radi samo iz kreveta u krevet na mazenje ide
al nocu poludi, tad joj je vreme da divlja, nece da se mazi sad oce da se igra
sve je to lepo dok ne krene da napada skupa sokocala :lol:

...mi smo tako Simu budile nismo mu dale da spava po danu, da bi mi mogle da sapavamo nocu i prilicno brzo se naucio reda....jos tad one obe
isle u skolu..ja radila...bas mi nije bilo do igranke nocu....

...mi smo tako Simu budile nismo mu dale da spava po danu, da bi mi mogle da sapavamo nocu i prilicno brzo se naucio reda....jos tad one obe
isle u skolu..ja radila...bas mi nije bilo do igranke nocu....

moracu i ja tako, da je prebacim na dnevnu smenu
zao mi ju je ovako, nocu sama divlja dok mi spavamo, steta da bude zapostavljena tad, a danju konjose tad ja ocu da se igramo :lol:
sad bih se igrala sa njom al danas me regina rasturi jedva mi noge rade, nemam snage da se jurim po sobi sa njom, pa mi je zao sad
dovedem je u sobu al ja sam ovde puna skupe tehnike a mrtva umorna da bi skakutala iz kreveta svake sekunde da spasavam kablove

moracu da je okrenem nekako da danju bude aktivna

moracu i ja tako, da je prebacim na dnevnu smenu
zao mi ju je ovako, nocu sama divlja dok mi spavamo, steta da bude zapostavljena tad, a danju konjose tad ja ocu da se igramo :lol:
sad bih se igrala sa njom al danas me regina rasturi jedva mi noge rade, nemam snage da se jurim po sobi sa njom, pa mi je zao sad
dovedem je u sobu al ja sam ovde puna skupe tehnike a mrtva umorna da bi skakutala iz kreveta svake sekunde da spasavam kablove

moracu da je okrenem nekako da danju bude aktivna

...pa to, par dana se malo iscimas, ali si posle mirna...neka spava nocu ko sva deca...

- - - - - - - - - -

..i ja cu, dosta je danas bilo, prepesacila sam pola grada, sto se nije skoro desilo....

...ajd laku noc :cao:

...pa to, par dana se malo iscimas, ali si posle mirna...neka spava nocu ko sva deca...

:lol:

a hbg njima je u prirodi da luduju nocu
mada moje one pre iz kuce su bile dnevne, nocu su spavale sa nama, a od jutra krenu da se fuckaju, pa popodne dremaju, pa uvece opet divljanje i onda posle spavanje sa nama
same tako, niko ih nije terao
ova sad "ulicarka" jos je u tom ulicnom modu, moracu da prevaspitam :lol:

Гледам ово :lol:

43ef7b33-b64c-4255-aec7-c00d6a34903b.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back