Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Afro, imas subotom ujutru na bubanj potoku. Tu su cene malo jace.
Nedeljom nocu do pred zoru su svi u zemunu, pored auto puta.Ali nije neki izbor.
Nedeljom pre podne, do nekih 13h su u Pancevu. S tim sto je u Pancevu najveca pijaca u Srbiji, veca je i od najlona u Novom Sadu.
Ovo pisem za tehniku jer me to zanima, ali ima svega.

...pa sem PA nista to meni vremenski ne odgovara...ni da sunjam u pola noci prevozom do Zemuna i auto puta...ni do Bubanj potoka....al hvala na informaciji...

Kako da im ugradim senzore?
Da ih ne drmne stuja od toga?:D

Nema struje, rade na baterije :D
Ugrade se centralne stanice u svakoj sobi, a mali predajnici deci na kragnama ili rukavima, i kad dete udje u sobu, trenutno se pali svetlo, cim izadje gasi se.
Deca tako misle da je dan :hahaha:
A ima i jedan uredjaj (koji jos nisam isprobao) kojim se zahebava elektrodistribucija. :per:
Smanjuje potrosnju struje do 45% samo nije bas legalan :rumenko:
Kad nabavim i isprobam, pisacu :rumenko:

...koristim i cist panetnol ali je previse masTan, pa mi je sva odeca unistena, ne mogu kad idem napolje da ga mazem, nego tu koja se fino upije...ponecu da vidi
dr tu koju koristim...a gledala sam i da uzmem cistu aloju ima u Lili apotekama najpovoljnija 99,9% cista...ali se nekako razmimoilazim sa njihovom dostavom robe
i stanjem u novcaniku...vec drugi put...

- - - - - - - - - -

...vecerala...samo da kazem, ajvar je jedno zlo :mrgreen: tacno mi treba zabraniti da to kupim, ne umem da stanem....
...Preima je bas dobar i na akciji je 270 i neki dinar..

Ja sam ti kacil link za pantenol gel kremu, cija je osnova voda pa se odmah upije, nemas frku sa odecom
Tako trazis u liliju - pantenol gel krema
Uzmi videces super je

Ja sam ti kacil link za pantenol gel kremu, cija je osnova voda pa se odmah upije, nemas frku sa odecom
Tako trazis u liliju - pantenol gel krema
Uzmi videces super je

...nisam videla, promaklo mi je to :(
...da u Lili apotekama je sve dosta povoljnije, bar iz mog iskustva...hocu vec sutra....a sad cu opet ovu Pantenol mast...preko noci moze...
...onda ova neka ostane za ruke :)

..hvala na punudi, imacu to u vidu...
..axaxaxa...cuj pojacalo i zvucnici...pa i ovako se nesto ne trpim sa pojedinima iz komsiluka, tek tad bi nastao rat:lol:

Ako taj komsiluk glasno slusa muziku sa radija, imam resenje i za to.
Kupi se kod Kineza mali FM TRANSMITER za kola, a kupi se i adapter sa 220 na 12 volti. Transmiter je 350 din a adapter 150.
Onda u transmiter ubacis fles memoriju sa nekom svojom muzikom tipa Ozi Ozborn :per: i samo nadjes stanicu na transmiteru koju slusa komsija.
Istog casa ce se kod komsije cuti Ozi Ozborn, i ima da popadaju :per:
On menja stanice kod njega, ti ga pratis i menjas na transmiteru, i sta god da on pronadje uvek ce se cuti muzika sa tvog flesa.
Komsije ce misliti da su stigli vanzemaljci :super:

Rogovi ce da mi izrastu, opet se apdejtuje win
Sto lepo ne uzedoh bez os i onda lepo dam 20e za piratski win i mirna mi glava
Ovo bre svakih mesec dana apdejtuje se po dva sata, aman vise :dash:

...e bas da te pitam...
...danas prica drugarica da je gledala u Gigatronu laptop i kaze ima sa ugradjenim win-om sve, kao rekli joj da je to super...pocela ja da je ubedjujem da ne uzima
to, ali posto nece sutra kupovati, presle smo na neku drugu temu, a znam da ce da me pita opet sta mislim....jel da je ubedim da to ne uzima...a gde onda i ko da
joj instalira sve sto treba?

...nisam videla, promaklo mi je to :(
...da u Lili apotekama je sve dosta povoljnije, bar iz mog iskustva...hocu vec sutra....a sad cu opet ovu Pantenol mast...preko noci moze...
...onda ova neka ostane za ruke :)

Imas:
Pantenol mast
Pantenol kremu
Pantenol gel kremu

Za po kuci mozes kremu kao klasicna krema je, upija se al polako, za napolje gel kremu odma se upija vodena baza
A mast zaobidji mnogo je masna vise ti zavrsi na trenerci nego na kozi mnogo se sporo upija

- - - - - - - - - -

Ima i sprej, isto je voden odma se upije, al mu cena nije lepa....

Kupi se kod Kineza mali FM TRANSMITER za kola, a kupi se i adapter sa 220 na 12 volti. Transmiter je 350 din a adapter 150.
Onda u transmiter ubacis fles memoriju sa nekom svojom muzikom tipa Ozi Ozborn :per: i samo nadjes stanicu na transmiteru koju slusa komsija.
On menja stanice kod njega, ti ga pratis i menjas na transmiteru, i sta god da on pronadje uvek ce se cuti muzika sa tvog flesa.

...ma ne nego su ovako ludi, i nevaspitani pa se "svadjamo", pokusavam da ih naucim kako se zivi u stambenoj zgradi, al tesko to ide, pa malo, malo nece
ni dobar dan da kazu...a mene bas briga dok god ne zvece drvenim papucama po glom parketu i ne ruse namestaj svakodnevno...samo ih cekam da mi
upadnu kroz plafon jednog dana..

- - - - - - - - - -

Imas:
Pantenol mast
Pantenol kremu
Pantenol gel kremu

Za po kuci mozes kremu kao klasicna krema je, upija se al polako, za napolje gel kremu odma se upija vodena baza
A mast zaobidji mnogo je masna vise ti zavrsi na trenerci nego na kozi mnogo se sporo upija

- - - - - - - - - -

Ima i sprej, isto je voden odma se upije, al mu cena nije lepa....

...ja sam sve mazala mast, i kad sam shvatila da sam sva uflekana, tek tad sam pocela da idem po kuci sa zavrnutom nogavicom do iznad kolena:dash: al nekad
moram do prodavnice i onda opet spustim...sva sreca pa je to sve i staro, al opet je bzvz....
..necu taj sprej, neka hvala im...bice ta gel krema odlicna onda....pa kad potrosim ovu mast koju imam da uzmem tu pantenol kremu...hbg ne kazu doktori,
oni uglavnom samo kazu pantenol...i to je to..
..a ja trazila nesto sto ce upiti brze i sto nije tako masno...a i hladi fino pa mi prijalo kad malo preteram sa hodanjem i kad otekne...

...e bas da te pitam...
...danas prica drugarica da je gledala u Gigatronu laptop i kaze ima sa ugradjenim win-om sve, kao rekli joj da je to super...pocela ja da je ubedjujem da ne uzima
to, ali posto nece sutra kupovati, presle smo na neku drugu temu, a znam da ce da me pita opet sta mislim....jel da je ubedim da to ne uzima...a gde onda i ko da
joj instalira sve sto treba?

Ma ja se onako iz satro besa zalim malo izbacim frustraciju....je mi u sred sredjivanja fotki kuka za apdejt

Znas kako za iste pare ce dobiti sa i bez, ja sam uzela sa, dobih 8, apdejtovaa na 10 i sad on svaki cas oce apdejt
Ako uzme sa 8 i ne apdejtuje na 10 nece imati apdejte jer je on proso

Ja bih najradije win 7, al nema vise lap sa njim, to moze na crno da ubaci, ja nisam jer necu garanciju da drndam, al ko oce moze

Sve u svemu ako joj se ne drnda po servisima da joj ubacuju pirata neka uzme sa winom, nije smak sveta
Ako bas oce da juri servisere placa dodatno onda moze i bez

Nemam konkretan savet pravo ti kazem, da ili ne, ja sam u principu kad za iste pare moze da se dobije original a sto da ne, bezbedniji si sa njim nego sa laznjakom, ako nesto baguje imas servisni centar online winow pa da pomognu. Ako uzmes laznjak em doplacujes servisu za to em ako baguje sta ces

...ma ne nego su ovako ludi, i nevaspitani pa se "svadjamo", pokusavam da ih naucim kako se zivi u stambenoj zgradi, al tesko to ide, pa malo, malo nece
ni dobar dan da kazu...a mene bas briga dok god ne zvece drvenim papucama po glom parketu i ne ruse namestaj svakodnevno...samo ih cekam da mi
upadnu kroz plafon jednog dana..

Kod mene u zgradi skoro sve napusteni stanovi. Bilo penzionera i svi se razbezali po selima. Imamo neke bosance dole, non stop se svadjaju, dva geja koji su korektni, samo nocu dizu galamu i jednog tipusa koji uvek nocu pisa u predsoblju.
Samo nam tranvestiti fale:mrgreen :mrgreen:

:rotf:

Vanzemaljci.

A je l bi mogao tako da se emituje i neki Vučkov patetični govor?

:rotf:

Vanzemaljci.

A je l bi mogao tako da se emituje i neki Vučkov patetični govor?

Naravno, one je sto bi se reklo dobitna kombinacija i jedan od krajnjih nivoa
Ghelyon.gif

Samo prebacis u fles i da vidis kako se pale svetla po zgradi :hahaha:
Ja sam snimao zvuk kawasakija kako skripe gume, al mi posle bilo zao jedne penzionerke, i ona je slusala istu stanicu a zena mi se uredno i lepo javlja :malav:
Kaze mi ujutru "sebastiane :lol: mozes li mi pogledati radio, nesto ne hvata stanice :lol:
Posle sam joj valio jednu aiwa mini liniju,jbg bilo je jace od mene :rumenko:

- - - - - - - - - -

Jedem sendvic sa topljenim sirom i dimljenim lososom.

Sad mi se jede to isto :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back