smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja ne znam kako neko moze da gleda zvonka bogdana, a kamoli jos i da ga slusa....znaci strasno, taj covek se balsamovao...al dobro ja dobijem
napad gusenja i od balasevica....
...hbg Smoki to ti je prokletsvo malog grada, gde god mrdnes neko te zna....
. ja dobijem
napad gusenja i od balasevica....
.

Ko nema laloški temperament ni ne može da razume Balaševića.![]()
Dobro vece..ma ima to i svojih dobrih strana..nemoj tako...
- - - - - - - - - -
razmisljam o mudrim recima, jos samo da ih se i pridrzavam, ali, jbga....
drzi pod kontrolom tri stvari: karakter , jezik i ponasanje....

Ko nema laloški temperament ni ne može da razume Balaševića.![]()

laloški temperament, čuš čuš čuš![]()
..ima, ima, nikad nisi sam, mozes sit da se ispricas i tako
..e tako ja nesto razmsiljam sta mi je ciniti, da li da guknem ili da drzim i dalje stisnute prednje zube....bolje ovo drugo, lepo
govorila moja baba "blazeni su prednji zubi"
- - - - - - - - - -
...bez uvrede meni tu fali temperamenta, nemam ja zivaca da ga saslusam do kraja, provri mi u glavi...toliko mi je dosadan da je to strasno...sta cu neka je i do mene
prihvatam, ali valjda imam pravo na misljenje i svoj ukus...

Hahahaha! Svi te znaju, sve znas... razgovora i informacija nikad ne manjka....![]()

...pa to, divota ni novine da kupujes, ni vesti da slusas...dosta da prosetas i sve znas![]()
...bez uvrede meni tu fali temperamenta, nemam ja zivaca da ga saslusam do kraja, provri mi u glavi...toliko mi je dosadan da je to strasno...sta cu neka je i do mene
prihvatam, ali valjda imam pravo na misljenje i svoj ukus...
Ni novine ti ne trebaju, ta tu se znade koje su radio Mileve, samo odes do nji na kafu i sve ti lepo izdivane.......pa to, divota ni novine da kupujes, ni vesti da slusas...dosta da prosetas i sve znas

Madaaa, ovde ti i nije bas sve tako, ipak je ovo sever... ali, ima prednosti, kako da ne...

Ni novine ti ne trebaju, ta tu se znade koje su radio Mileve, samo odes do nji na kafu i sve ti lepo izdivane....
..ma dobro malo se salimo, naravno da nije![]()
U ovom boldovanom je fora. Znaš ti onaj vic kada je Lala upecao zlatnu ribicu? Ona mu kao i svaka zlatna ribica obeća tri želje u zamenu za slobodu.
Pusti je Lala i poče da razmišlja:
- Prva mi je želja da me Sosa ne vara...Druga želja mi je da i ako me prevari, da ja to ne saznam...A treća mi je želje da ako me Sosa prevari i ako to saznam, da se ne jedim.
Balašević nije za temperamentne. Samo za ladovine.
P.S. I odakle ti ideja da nemaš pravo na svoje mišljenje?

Ni novine ti ne trebaju, ta tu se znade koje su radio Mileve, samo odes do nji na kafu i sve ti lepo izdivane....
Hahaha! Jos kad radis posao gde susreces masu ljudi , e tu si tek naHebao....
Zato ja uvodim restrikciju potrosnje sebe!
Energetske vampire vise ne pustam blizu, mnogo umislili da sam Djerdap... Hahaha!
- - - - - - - - - -
Ma, razumela...![]()
Slazem se.Hahaha! Jos kad radis posao gde susreces masu ljudi , e tu si tek naHebao....
Zato ja uvodim restrikciju potrosnje sebe!
Energetske vampire vise ne pustam blizu, mnogo umislili da sam Djerdap... Hahaha!
...e, a svud ima jedna radio Mileva....ja imam takvu u zgradi, ta nigde ne ide, a sve zna...i sve se kao pravi naivna nista ne razume, a ovamo zna i sta je ko
kuvao i sta je kupio i ko je kod koga bio...ma strasno...
- - - - - - - - - -
...ti su opasni, ja sam to bukvalno dozivljavala u starom komsiluku...pa kad ta izvesna osoba ode kuci, ja padnem u krevet....strasno kakav je to osecaj.....
Slazem se.
Lakse njima zapamtiti mene jednu nego meni njih nzm koliko i jos znati svima imena, porodice,posao koji rade....