електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Била у Универу и искористила попуст.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceo dan prelezala. Sem sto sam ustala da kuvam caj, jedem, ocistim voce... mrzim prehlade...

A recent study into the Darwin Awards discovered that us fellas are more dumberer than women, because we are more likely to die in stupid ways.

gospođo vi ste protivu reformidobro je da toma pretekne..on je musko..ono zbog posthumnih ordenja![]()

gospođo vi ste protivu reformi
ja vas ne poznajem
![]()

Oboje idu u vrtić. I zna se, posle 21h je mir, ležem ih oko 20h, najkasnije do 21h spavaju oboje, ali zato služe babe i dede da sve poremeteMoras ti to cicak u 9 u krevet i vrtic pod obavezno u skorije vreme.

Jeste. Ali oni žive u našem gradu i ne mogu tj.ne želim da zabranim druženje vikendom. Ipak su im baba i deda i deca imaju pravo na njih, kad ih već imaju.E zato je red u vrticu, i nema relacija baba/deda, mama/tata.Ima red, a ti si odmorna i tvoj muz.
Iz iskustva.

Neprocenljivo... za sve ostalo tu je mastercardčičak oćeš da ti likvidiram te matore amortizovane napasti? za tebe povoljno ♥
- - - - - - - - - -
pijem kiselu posle večere od 1700kcal
- - - - - - - - - -
slušam boomtown rats

))mogu na ladno il na vruće, kako ti volja))

metak ili kamaNe razumem... daj mi malo pojasni...![]()
)))metak ili kama)))
Šta je kama?
)))
)))))