Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad pomenu scenu

nocas u sred pokusavanja da dremam u busu, seda j do mene odjednom i sapuce - ej nikad neces pogoditi sta mi se desilo sad
sta je bilo, mumlam
pukle mi pantalo po sed guzice..okrece se i ima sta da vidim, 20cm duzine rupa po sred guzice :rotf::rotf:
kad sam krenula da se cepam, probudih i rezervnog vozaca koji je dremo iza nas

kako je uspeo boga pitaj, kaze pokusavao da se namesti na sedistu, dizi spustaj krake i u nekom momentu je samo osetio krrcc :rotf:

Što scenu? Ne voliš visibabe?
Može vic, uvek. :zag:

ma kad mator povileni...svaki dan mi nesto donosi,meni to ide na nerve
danas ispred njegove zgrade,izvadio buket visibaba ispod dzempera i daje mi.ono ide jedan cova koga znam sa livade,gledaju iz radnje zene,sto posto i neko iz njegove zgrade sa terase.ja mahinualno uzela,pa pocela da mu opet guram u ruke,on nece da uzme,ja pocela da sikcem,da dramim,na kraju uze onaj buket i breci ga o zemljui udje u zgradu
nije mi jasno kako neki ljudi ne umeju da budu normalni
mislim "normalni" :malav:

danas ispred njegove zgrade,izvadio buket visibaba ispod dzempera i daje mi.ono ide jedan cova koga znam sa livade,gledaju iz radnje zene,sto posto i neko iz njegove zgrade sa terase.ja mahinualno uzela,pa pocela da mu opet guram u ruke,on nece da uzme,ja pocela da sikcem,da dramim,na kraju uze onaj buket i breci ga o zemljui udje u zgradu

A sta je tebi to uopste trebalo u zivotu?

Joj, ja zamišljam scenu, kako vadi visibabe ispod džempera, i umirem od smeha. Ljudi koji su došli u posetu kod cimerki me gledaju ovako :eek:

kad pomenu scenu

nocas u sred pokusavanja da dremam u busu, seda j do mene odjednom i sapuce - ej nikad neces pogoditi sta mi se desilo sad
sta je bilo, mumlam
pukle mi pantalo po sed guzice..okrece se i ima sta da vidim, 20cm duzine rupa po sred guzice :rotf::rotf:
kad sam krenula da se cepam, probudih i rezervnog vozaca koji je dremo iza nas

kako je uspeo boga pitaj, kaze pokusavao da se namesti na sedistu, dizi spustaj krake i u nekom momentu je samo osetio krrcc :rotf:

Супер доживљај. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back