pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.753
Jedem bademe i narandže, maštam o sunčanom prolećnom danu kraj Dunava, smehu i vetru u kosi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedem bademe i narandže, maštam o sunčanom prolećnom danu kraj Dunava, smehu i vetru u kosi.

ukusnoooo...
 ukusnoooo... 

aaa..,tapšem rukama u kancelariji i smejem se na glas...danima čovek po netu kuka za psom, okapa tražeći ga od 31.12 i evo malopre, objavio je da je nađen i da ide po njega.
cane corso, Ogi se zove, lep kao lutka, otrgao mu se iz ruke, pala je petarda između njih, pas se uplašio i zdimio..vlasnik samo što umro nije tražeći ga..e bre ogi, ***** jedno pseće ono

aaa..,tapšem rukama u kancelariji i smejem se na glas...danima čovek po netu kuka za psom, okapa tražeći ga od 31.12 i evo malopre, objavio je da je nađen i da ide po njega.
cane corso, Ogi se zove, lep kao lutka, otrgao mu se iz ruke, pala je petarda između njih, pas se uplašio i zdimio..vlasnik samo što umro nije tražeći ga..e bre ogi, ***** jedno pseće ono

sad sam i ja videla da ga je nasao i jako sam srecna

ma idi, svaki njegov post sam oplakala...smradic mali, kao lutka jePogledajte prilog 369448
- - - - - - - - - -
pa reci, ja ne pamtim da je neko onakve postove pisao. jao, kakav je, džumara jedna

...stvarno je lep pas...jel mi to kumce, Kali? Jel bese usvojen taj predlog ili sam pobrkala nesto...
 usvojen, kako nije
 usvojen, kako nije 
Pogledajte prilog 369448
- - - - - - - - - -
pa reci, ja ne pamtim da je neko onakve postove pisao. jao, kakav je, džumara jedna

i ona ima nezna osecanja
ja sam mislila da je snupi i cebence samo crtani film
ova vuce sa sobom sve sto stigne - igracke, cebence, otirace, peskire, magicne krpe..ja ovakvo cudo nisam do sada videla
prvo me strasno nervirala zbog toga, pogotovo kad mazne ovako otirac..ja vratim, ona uzme ponovo
a onda sam shvatila da je to jace od nje..sta cu
Pogledajte prilog 369435

Jao bre kako je medena.
Kad su meni prvi put ostavili onog crnog blesana, on i ja smo zajedno presedeli noc gledajuci se. On drzi ovako cebence u ustima, tuzno, najtuznije na svetu me gleda, a ja mu sve vreme pricam kako ga volimo i kako je sada u novoj kuci i kako moze da odabere gde hoce da spava....jedva se nekako smirio, spustio cebence na moje noge i tako zaspao. Nisam se pomerala jos par sati, bilo mi zao da ga probudim. Sledece noci je otisao kod cerke u sobu sa cebencetom, a trece pokusavao da dodje kod mene u potkrovlje, ali nije uspeo da pobedi strah od stepenica, pa se vratio kod cerke.

dusice male
 dusice male 

...kakav bre zemljotres
.sad cu da zovem dete da pitam sta se desava ...