Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto to kuce u meni budi nezna osecanja. mislim da bih mogla ceo dan da je gnjavim i mazim. :lol:

i ona ima nezna osecanja
ja sam mislila da je snupi i cebence samo crtani film
ova vuce sa sobom sve sto stigne - igracke, cebence, otirace, peskire, magicne krpe..ja ovakvo cudo nisam do sada videla
prvo me strasno nervirala zbog toga, pogotovo kad mazne ovako otirac..ja vratim, ona uzme ponovo
a onda sam shvatila da je to jace od nje..sta cu
12516385_10206611492704994_1284285657_n.jpg

Ишла једну аутобуску станицу за добар бурек, то ми никада не пада тешко. z:)

И да, умало да треснем на леђа, лед се скорио на очишћеном тротоару.

Poslednja izmena od moderatora:
I ovde je isto sve zaleđeno, promolilo se bilo sunce na kratko pa nestade opet.
Izašla jutros napolje, nerazgibana stala na led, samo što nisam kičmu prekrljala, nisam se pripremila valjano.
Juče bili kod njegovih, baš nam bilo lepo, družili se, ćaskali, šalili i pili krokan :heart:

Ишла једну аутобуску станицу за добар бурек, то ми никада не пада тешко. z:)

И да, умало да треснем на леђа, лед се скорио на очишћеном тротоару.

...ni meni:prstic:...mnogo volim burek...

...gledam kucu, kao bomba da je pala, bambus mi je pozuteo, slomljen ram za slike nepociscen, neke kese po podu, kofer otvoren, pegla kraj njega, do nesesera sa sminkom cep od flase i polupopijena flasa vode...madre de dios...:eek:

...dosla jutros sa leta...ovdasnjoj kuci, eno ga, poje mujazin:zimag:...

...kad smo kod bureka, izboksovala sam smestaj blizu onog bureka u Takovskoj, netju da jedem cele noci da bih u sest isla da doruckujem...sta cu kad sam alav, takav sam kakav sam...

Ustala.
Sanjala gluposti.
Namucila se sanjajuci gluposti.
Muz doneo burek sa mesom. Po mojoj zelji. Sad mi se ne jede. Ohladice se
Sredio je sp.sobu, cini mi se prvi put.
Obukao i naranio pilicarnik.
A ja se razvlacila po krevetu.
Nisam otisla da vadim krv. Ne ide mi se.

...dosla jutros sa leta...ovdasnjoj kuci, eno ga, poje mujazin:zimag:...

...kad smo kod bureka, izboksovala sam smestaj blizu onog bureka u Takovskoj, netju da jedem cele noci da bih u sest isla da doruckujem...sta cu kad sam alav, takav sam kakav sam...

Знам и на који мислиш. На ћошку Таковске и Драже Павловића. Преко пута Б. баште.

Dosla kuci, sad do utorka necu da ih gledam, divota. Noga bolucka, sta je to videcu u utorak nadam se. Doruvkovala, sad pijem kafu, jedan dan u mesecu moze i po mom. Sejk cu da pravim popodne, nisam imala ni snage mi volje jutros...eto tako.:aha:

Zakazala dermatologa za utorak. Za ovaj mladez. Ako ne otpadne do tad.
Sou program nas dz. Dolazi dermatolog jednom nedeljno, utorkom i naplacuje se 600 din pregled!
Ko je ovde lud?! :lol:

Jel on radi privatno u drzavnom domu zdravlja?
Zasto placam.zdravstveno osiguranje i jos pored toga?

- - - - - - - - - -

Dosla do mojih... sa decom... malo da ih izvedem

i ona ima nezna osecanja
ja sam mislila da je snupi i cebence samo crtani film
ova vuce sa sobom sve sto stigne - igracke, cebence, otirace, peskire, magicne krpe..ja ovakvo cudo nisam do sada videla
prvo me strasno nervirala zbog toga, pogotovo kad mazne ovako otirac..ja vratim, ona uzme ponovo
a onda sam shvatila da je to jace od nje..sta cu

pa trazi toplinu i neznost, pretpostavljam da zato vuce stvari..za nju je iskljucivo spavanje na krevetu, uz vlasnika. :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back