Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaa..,tapšem rukama u kancelariji i smejem se na glas...danima čovek po netu kuka za psom, okapa tražeći ga od 31.12 i evo malopre, objavio je da je nađen i da ide po njega. :D :D

cane corso, Ogi se zove, lep kao lutka, otrgao mu se iz ruke, pala je petarda između njih, pas se uplašio i zdimio..vlasnik samo što umro nije tražeći ga..e bre ogi, ***** jedno pseće ono :heart:

aaa..,tapšem rukama u kancelariji i smejem se na glas...danima čovek po netu kuka za psom, okapa tražeći ga od 31.12 i evo malopre, objavio je da je nađen i da ide po njega. :D :D

cane corso, Ogi se zove, lep kao lutka, otrgao mu se iz ruke, pala je petarda između njih, pas se uplašio i zdimio..vlasnik samo što umro nije tražeći ga..e bre ogi, ***** jedno pseće ono :heart:

sad sam i ja videla da ga je nasao i jako sam srecna :D

- - - - - - - - - -

Ogisa.jpg

- - - - - - - - - -

pa reci, ja ne pamtim da je neko onakve postove pisao. jao, kakav je, džumara jedna :zaljubljena:

i ona ima nezna osecanja
ja sam mislila da je snupi i cebence samo crtani film
ova vuce sa sobom sve sto stigne - igracke, cebence, otirace, peskire, magicne krpe..ja ovakvo cudo nisam do sada videla
prvo me strasno nervirala zbog toga, pogotovo kad mazne ovako otirac..ja vratim, ona uzme ponovo
a onda sam shvatila da je to jace od nje..sta cu
Pogledajte prilog 369435

Jao bre kako je medena. :heart:

Kad su meni prvi put ostavili onog crnog blesana, on i ja smo zajedno presedeli noc gledajuci se. On drzi ovako cebence u ustima, tuzno, najtuznije na svetu me gleda, a ja mu sve vreme pricam kako ga volimo i kako je sada u novoj kuci i kako moze da odabere gde hoce da spava....jedva se nekako smirio, spustio cebence na moje noge i tako zaspao. Nisam se pomerala jos par sati, bilo mi zao da ga probudim. Sledece noci je otisao kod cerke u sobu sa cebencetom, a trece pokusavao da dodje kod mene u potkrovlje, ali nije uspeo da pobedi strah od stepenica, pa se vratio kod cerke. :lol:
i5c1tg.jpg

:mazipsa:

Jao bre kako je medena. :heart:

Kad su meni prvi put ostavili onog crnog blesana, on i ja smo zajedno presedeli noc gledajuci se. On drzi ovako cebence u ustima, tuzno, najtuznije na svetu me gleda, a ja mu sve vreme pricam kako ga volimo i kako je sada u novoj kuci i kako moze da odabere gde hoce da spava....jedva se nekako smirio, spustio cebence na moje noge i tako zaspao. Nisam se pomerala jos par sati, bilo mi zao da ga probudim. Sledece noci je otisao kod cerke u sobu sa cebencetom, a trece pokusavao da dodje kod mene u potkrovlje, ali nije uspeo da pobedi strah od stepenica, pa se vratio kod cerke. :lol:
i5c1tg.jpg

:mazipsa:

kao prava deca :lol: dusice male :heart:

:lol:

I ja sam video..ali ne i da ga je našao. Suuuuuuuuuuuuuuper ( :
Prelepotan je, nema šta i imao je veliku sretju

E, ese vratila Ruža kutji...to je onaj pas što se vozi busom. Svi ga slikaju i kače, a niko da ga zadrži..Ruža je u junu ošla otkuće...

Sinoć sam video labradora, prelazi ulicu i piša po onim ostrvcetima, boli njega paja...tačno je nečiji i nije tužan ič, mora da je skoro zbrisao, debeo je i negovan : (

mi smo našeg čupu uzeli sa ulice..i više ne verujem da je nekom pobegao..
i nama je bežao al se guza uvek vraćao kući,što znači da ga je pre nas neko izbacio i to me najviše rastužuje...
ako ne možeš ili nećeš da se brineš o psu,udomi ga...nemoj ga samo istresti ko vreću...:sad2:

@tema...odmaram...večeras gosti,prave se pice za nas 7...:zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back