Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ne valja, kada su ti oni rezultati koje si kačila na pdf Zdravlje ok? Jesi li radila UZ štitne?

Ono nisu moji rezultati. ;) pitala sam za nekoga.
Ja sam radila pre par godina i moji su svi u granicama normale ali mi na UZ dr.rekla da cu i ja kao i moja majka :aha:

Imam tortu za tebe. Nasla sam nesto fantazija. Za medin rodjus

- - - - - - - - - -

Kinder jaje torta. Brutalna je. Vrh

- - - - - - - - - -

Смири се. А то што ти трза капак, трзао је летос и мени, данима.

E pa.to mi reci. :zag:
Sad mi odmah lakse. Ozbiljno. Vec sam mislila otisli zivci po Kuurcu...

Peto dr.mi je na zadnjoj kontroli (i prvoj) rekla da cu i ja kao moja mama skurcati stitnu uskoro

Gde nalaziš sve te lekare koji su kao vidovnjaci? To što ti je majka imala bolesnu štitnu žlezdu, ne mora da znači da ćeš imati i ti. I kako bi to dr uopšte mogao da zna, ko će da oboli, ko neće?

Moj otac, njegovi rođeni brat i sestra, svo troje su imali problem sa štitnom žlezdom. Od nas šestoro njihove dece, imam samo ja. A dok mi se nije poremetila funkcija (imala sam godina kao ti sada), niko nije mogao da zna da će mi oboleti.

Stoga, ne lupetaj, nađi dobrog endokrinologa, a ne tu šarlatanku.

Gde nalaziš sve te lekare koji su kao vidovnjaci? To što ti je majka imala bolesnu štitnu žlezdu, ne mora da znači da ćeš imati i ti. I kako bi to dr uopšte mogao da zna, ko će da oboli, ko neće?

Moj otac, njegovi rođeni brat i sestra, svo troje su imali problem sa štitnom žlezdom. Od nas šestoro njihove dece, imam samo ja. A dok mi se nije poremetila funkcija (imala sam godina kao ti sada), niko nije mogao da zna da će mi oboleti.

Stoga, ne lupetaj, nađi dobrog endokrinologa, a ne tu šarlatanku.

Razmisljam.se da pozovem Milana Tarota :malav:
Ma neka si ti meni lupila sakom o sto :zag:

- - - - - - - - - -

Cicak ne vadis taj ***** iz usta :mrgreen:

Pa cula sam da leci zimsku depresiju, stitnu zlezdu, cmicak i raznorazna oboljenja... pa rekoh da probam :malav:

Bogi bi se od toga prejela :malav:

- - - - - - - - - -

Kad nemate sitnu decu i paketice. Uzas. 8 paketica. Uzas uzas. Mozda mi je holesterol ili secer skocio.
Moram na terapiju :malav:

Kaкви пакетићи?

- - - - - - - - - -

Nemam ni ja. Pojela sam dve maslinke, pola avokada i sir. I umirem od gladi

Истуширала сам се и опрала зубе. Сад и да хоћу да једем - не могу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back