pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.751
Jedem bademe i narandže, maštam o sunčanom prolećnom danu kraj Dunava, smehu i vetru u kosi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedem bademe i narandže, maštam o sunčanom prolećnom danu kraj Dunava, smehu i vetru u kosi.

ukusnoooo... 

aaa..,tapšem rukama u kancelariji i smejem se na glas...danima čovek po netu kuka za psom, okapa tražeći ga od 31.12 i evo malopre, objavio je da je nađen i da ide po njega.![]()
cane corso, Ogi se zove, lep kao lutka, otrgao mu se iz ruke, pala je petarda između njih, pas se uplašio i zdimio..vlasnik samo što umro nije tražeći ga..e bre ogi, ***** jedno pseće ono![]()
aaa..,tapšem rukama u kancelariji i smejem se na glas...danima čovek po netu kuka za psom, okapa tražeći ga od 31.12 i evo malopre, objavio je da je nađen i da ide po njega.![]()
cane corso, Ogi se zove, lep kao lutka, otrgao mu se iz ruke, pala je petarda između njih, pas se uplašio i zdimio..vlasnik samo što umro nije tražeći ga..e bre ogi, ***** jedno pseće ono![]()
sad sam i ja videla da ga je nasao i jako sam srecna![]()

ma idi, svaki njegov post sam oplakala...smradic mali, kao lutka jePogledajte prilog 369448
- - - - - - - - - -
pa reci, ja ne pamtim da je neko onakve postove pisao. jao, kakav je, džumara jedna![]()

...stvarno je lep pas...jel mi to kumce, Kali? Jel bese usvojen taj predlog ili sam pobrkala nesto...
usvojen, kako nije 
Pogledajte prilog 369448
- - - - - - - - - -
pa reci, ja ne pamtim da je neko onakve postove pisao. jao, kakav je, džumara jedna![]()

i ona ima nezna osecanja
ja sam mislila da je snupi i cebence samo crtani film
ova vuce sa sobom sve sto stigne - igracke, cebence, otirace, peskire, magicne krpe..ja ovakvo cudo nisam do sada videla
prvo me strasno nervirala zbog toga, pogotovo kad mazne ovako otirac..ja vratim, ona uzme ponovo
a onda sam shvatila da je to jace od nje..sta cu
Pogledajte prilog 369435

Jao bre kako je medena.![]()
Kad su meni prvi put ostavili onog crnog blesana, on i ja smo zajedno presedeli noc gledajuci se. On drzi ovako cebence u ustima, tuzno, najtuznije na svetu me gleda, a ja mu sve vreme pricam kako ga volimo i kako je sada u novoj kuci i kako moze da odabere gde hoce da spava....jedva se nekako smirio, spustio cebence na moje noge i tako zaspao. Nisam se pomerala jos par sati, bilo mi zao da ga probudim. Sledece noci je otisao kod cerke u sobu sa cebencetom, a trece pokusavao da dodje kod mene u potkrovlje, ali nije uspeo da pobedi strah od stepenica, pa se vratio kod cerke.
![]()
![]()
dusice male 

...kakav bre zemljotres![]()
.sad cu da zovem dete da pitam sta se desava ...