Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaja bre 8 kinti... i ne pamtim da sam ikad naleteo na mutjqa kaki umem da budem baxuz :lol:

- - - - - - - - - -

:hahaha:

u cistjoj radnji nisam bio, al ako ti kazes :lol:

Nema sta ja kao kazem ti da ne verujes...gledala mojim ocima kako setaju po siru i satro puteru
Rekla sam im vise puta sta moraju da urade i da ce naebati ako neko prijavi.... sve kao jeste rekli su gazdi pa on treba da dela....olosi nece da zatvore na par dana i pobiju ta gowna (ne mogu skroz da ubiju ipak je pijaca al mogu da smanje) ne moraju al ne moram ni ja to djubre da jedem
Pricam za kiosk na bajloniju....ne znam kako je na drugim lokacijama

Poslednja izmena:
Nema sta ja kao kazem ti da ne verujes...gledala mojim ocima kako setaju po siru i satro puteru
Rekla sam im vise puta sta moraju da urade i da ce naebati ako neko prijavi.... sve kao jeste rekli su gazdi pa on treba da dela....olosi nece da zatvore na par dana i pobiju ta gowna (ne mogu skroz da ubiju ipak je pijaca al mogu da smanje) ne moraju al ne moram ni ja to djubre da jedem
Pricam za kiosk na bajloniju....ne znam kako je na drugim lokacijama
ma kakav bre kiosk na bajloniju...nemaju oni tamo kolko znam..ovo bre ozbiljne radnje uredne i ciste kao apoteka i imaju musterija preko glave.

Kruna je kruna, ti se zakopa hvaleci je, dzaba se sad koprcas :guza:

aj ovako ti kupuj de os i sta os, a ja cu navedeno i dalje u ko sto kazes prljavoj kruni :hahaha: i dobicu jos pride meso od kakaroucha ko kasashkonto :lol:

- - - - - - - - - -

Ме није рибљи него киоск са сиревима и павлаком. Близу левог излаза са пијаце, гледано према реци.

pa nis blesava tamo da ista kupujes mlechno... nije ti to zemunska pijaca ili ona subotichka vec bajloni... blagi boze...

..ja cu da spavam, a vi kako hocete...treba meni sutra ustati pre zore, pa otici cak do Hrama i vratiti se kuci...pa jos svasta nesto..a boli me ova noga
kaze doca mora to tako zbog operacije...kao nije od zracenja...ajd dobro mozda je i u pravu....nego spavanje :cao:

Јел то онај киоск близу рибе, са леве стране, гледајући према Дунаву?
Nije....ispod jos ides, pre zadnjeg ulaza, levo gledajuci ka dunavu
Ako ulazis na taj zadnji ulaz iz pavla papa onda ti dodje desno odmah

Sirevi vodeni pa presoljeni da bi duze stajali, puter je margarin, sta pliva u pavlaci na meru ne pitaj, setaju rusi osvojili teritoriju sve puca :lol:
Sve u svemu ko krunu smatra izvorom dobre i ukusne hrane za bolje i nije :lol:

Imaju jeftinije proizvode, al samo industriski pakovano uzimati

Sirevi vodeni pa presoljeni da bi duze stajali, puter je margarin, sta pliva u pavlaci na meru ne pitaj, setaju rusi osvojili teritoriju sve puca :lol:

Сад знам, то су оне радње у низу. Та је близу главног пролаза.

sad mi jasno zasto je jacob stalno na ivici nerava :hahaha:

sto se tice industrijski pakovanih stavri, imao sam nekoliko puta priliku da radim filmove u mlekarama uljarama i mesnopereradjivackim pogonima... posle toga samo kupujem kulen i nista vise i naravno puter... kad bi znali kako i od cega prave pastete, margarine i nasta lice ulja, a o mleku da ne pricam...niko ne bi okusio.

inace puter uvek otopim i skinem onaj beli kerozim :lol: procedim i kad se ohladi stavim ga u friz i tako traje kolko hocu i garant je cist ko dusa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back