- Poruka
- 121.953
Сад знам, то су оне радње у низу. Та је близу главног пролаза.
Jeste....ta je prva do glavnog prolaza
Sa druge strane prolaza je pet sop
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад знам, то су оне радње у низу. Та је близу главног пролаза.
Jeste....ta je prva do glavnog prolaza
Sa druge strane prolaza je pet sop
sad mi jasno zasto je jacob stalno na ivici nerava![]()

Cuti domacice obruko si se....ne znas ni sopstvenu pijacu....nikad se neces udati
Smuca se tamo ovamo varas bajlonija sa drugim opstinama ccc
![]()

ae ne sviraj kad budes dobijala devicanski spanac ko ja ispod tezge a o drugim stvarima da ne pricam onda se javi... kad dodjem na bajloni svi se utrkuju ko ce vise da mi ugodi![]()

Ја сам експерт за Бајлони.![]()

pitaj za marlona u drugom redu tezgi i dobices uvek probrano i najbolje... ziva istina...
Meni bake uvek daju visakae ne sviraj kad budes dobijala devicanski spanac ko ja ispod tezge a o drugim stvarima da ne pricam onda se javi... kad dodjem na bajloni svi se utrkuju ko ce vise da mi ugodi![]()
Imam i stalne prodavce kao treca gen kod njih, to se zna spec cena 
tuzicu te da ih varas sa drugim pijacama ostaces bez spanaca 
Meni bake uvek daju visakImam i stalne prodavce to se zna spec cena
Srescemo se na bojistutuzicu te da ih varas sa drugim pijacama ostaces bez spanaca
![]()

Meni bake uvek daju visakImam i stalne prodavce to se zna spec cena
Srescemo se na bojistutuzicu te da ih varas sa drugim pijacama ostaces bez spanaca
![]()

Samo vis krene fajt oko toga kome ce dati najbolju cenu, pocnu da lete ribe jabuke spanacНађемо се на главном пролазу и онда се развијемо у стрелце.![]()
iskocimo na tv ...incident na bajloniju pobili se forumasi oko spanacaОвај Марлон се само хвали. Дај слику па да те препознам.![]()

Samo vis krene fajt oko toga kome ce dati najbolju cenu, pocnu da lete ribe jabuke spanaciskocimo na tv ...incident na bajloniju pobili se forumasi oko spanaca

Samo vis krene fajt oko toga kome ce dati najbolju cenu, pocnu da lete ribe jabuke spanaciskocimo na tv ...incident na bajloniju pobili se forumasi oko spanaca
Budja je pase, sad su moderni kineski zacini - insekti u svim stadijumimastagod da bude, tebi ce garant da zapadne budjav sir iz krune.... al' ne rokfor![]()

И изађе наслов
ТАКОЗВАНИ МАРЛОН СПОТАКАО МЕТЛУ! ЕЛЕКТРИКА ГА ЛУПИЛА КУПУСОМ У ГЛАВУ!

Ја сутра идем на Бајлони а ви како хоћете.

ja tamo skoro svaki dan, svratim za po nesto
znaci ugovorili smo fajt
...............
Pogledajte prilog 369177
ja sam bas popila svoj caj od nane i limuna
i sad treba da podignem dupe iz kreveta ida idem dzukcima da kupim hranu