Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је најближа у Димитрија Туцовића, сад и знам које су то радње, сто пута сам прошла.

imaju mladi kajmak prva liga... a i jaja su odlicna i kolko znam najeftinija..a i mleko ko voli da ga kuva i sto puta ukusnije od onog otrova od kravice

- - - - - - - - - -

a jel ima na bajloniju, da znam dal da dolazim? :lol:

ima kod mene 30 metara nize :lol:

tebi bi bila bliza ona kod alonza u jovanovoj :lol:

А па онда и ја знам, мој тата је ту редован купац.

- - - - - - - - - -

Иначе, ја сам вечерас правила торту реформу.
И укувала сам превише жуманца па ми испало мало фила.
Тако да сутра морам да докувавам.:zroll:

pa ja sam kod njih i kupovala jaja i jesu najjeftinija i nisu mala uopste. a kupovala sam i u mlecnim proizvodima, imaju slicne cene. ko jede beli leba tamo je hleb 28 dinara.

...pa kad otopli nije problem otici, bar kad imam markicu....recimo ja volim mleko kuvano, ovo ne kuvam sto kupim u flasi, ali ako je lepo sto puta je ukusnije kuvano....i volim papriku u pavlaci,
samo to bi mogla da jedem i neki tost danima....
...kod mene ima neka prodavnica samo jaja prodaju, najjeftinija 8 dinara su kao kliker, nema sta da se vidi...pa do 15 dinara komad bas krupna....ali nesto ne vidim da imaju nekog prometa...

...pa kad otopli nije problem otici, bar kad imam markicu....recimo ja volim mleko kuvano, ovo ne kuvam sto kupim u flasi, ali ako je lepo sto puta je ukusnije kuvano....i volim papriku u pavlaci,
samo to bi mogla da jedem i neki tost danima....
...kod mene ima neka prodavnica samo jaja prodaju, najjeftinija 8 dinara su kao kliker, nema sta da se vidi...pa do 15 dinara komad bas krupna....ali nesto ne vidim da imaju nekog prometa...

imaju i papriku u pavlaci, puter na kilogram, kajmak, razne sireve, jaja su tezine 60 do 65 grama (vecinom 60 grama), sto spada u s klasu jaja iz marketa. zaludna, pa merila. :lol:

tu kupujem i mleko, to je u kesi...ja ga pila i onako nekuvano, posto ja ne volim kuvano mleko. ziva sam, kao sto se da primetiti. :lol:

svasta imaju.

imaju i papriku u pavlaci, puter na kilogram, kajmak, razne sireve, jaja su tezine 60 do 65 grama (vecinom 60 grama), sto spada u s klasu jaja iz marketa. zaludna, pa merila. :lol:

tu kupujem i mleko, to je u kesi...ja ga pila i onako nekuvano, posto ja ne volim kuvano mleko. ziva sam, kao sto se da primetiti. :lol:

svasta imaju.
То је пастеризовано млеко и мени никада није било јасно зашто би га и иначе кували после пастеризације?
Иначе ја од 1996. пијем потпуно пресно млеко(кравље, овчије и козје), укус пресног млека је ненадебив, није ни чудо што бебце не моШ одвојити од сисе(!!!), и пресна јаја скоро свих домаћих птица и видљиво је да још нисам предао меч, а и за салмонелу сам само чуо да постоји, мада она угрожава само травоједе и сличне секташе.

То је пастеризовано млеко и мени никада није било јасно зашто би га и иначе кували после пастеризације?
Иначе ја од 1996. пијем потпуно пресно млеко(кравље, овчије и козје), укус пресног млека је ненадебив, није ни чудо што бебце не моШ одвојити од сисе(!!!), и пресна јаја скоро свих домаћих птица и видљиво је да још нисам предао меч, а и за салмонелу сам само чуо да постоји, мада она угрожава само травоједе и сличне секташе.

pa da, pasterizovano je. zato sam i pila nekuvano. sad ima ljudi koji vole toplo mleko, ja volim onako hladno direkt iz friizdera. toplo mi je bljak i sumnjam da bih pila mleko da moram da ga uvek pijem toplo.

svasta imaju.

Msm da normalnim ljudima ipak smeta. Mm kad god je pokusao da se sravni sa mnom u tom smislu varenja hrane, razboljevao se posle toga. Kaze da imam zeludac krokodila.

pa da, pasterizovano je. zato sam i pila nekuvano. sad ima ljudi koji vole toplo mleko, ja volim onako hladno direkt iz friizdera. toplo mi je bljak i sumnjam da bih pila mleko da moram da ga uvek pijem toplo.

..ma ok, volim ja i kuvano i nekuvano i hladno i toplo kad je mleko u pitanju ne pravim pitanje, ali ako je u kesi sta cu sa njim nego da ga skuvam to mi nekako po navici jos od kad sam bila
dete pa mama uvek to mleko iz kese kuvala....ovo u flasama mi lakse da drzim u frizideru pa nesto nikad ni ne pomislim da ga treba kuvati...
...moram doci do te radnje, bas nesto nemam naviku da idem na tu pijacu na Brdu, ja ili Vidikovac ili ovaj jad mali kod mene u naselju...

- - - - - - - - - -

Nerviram se... užasan dan :dash:

..sta je sad :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back