DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ok...fino ste se ispričali
a sad može lock moje teme
a sad može lock moje teme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oću da iskuliram , nervira me ovaj telefon sto sve zivo javlja , al mora zbog posla inace bih sve notifikacije iskljucio ...
- - - - - - - - - -
Neću bre danas nikome da se javljam i kraj , au pm...Onda me sacekaju plačipičkaste poruke što me dodatno nervira .
Cuti bre Lanse i uzivaj, ja bih ovako mator platio ribicama da me cimaju, a on se buni kad ga spopadaju.![]()
Ma i ja se time tesim, ali realnost je znatno surovija, mator sam i drustveni zivot mi je na najnizim granama.![]()
Salim se. Ne kapiram to da ljudi ne podnose kad ih drugi kontaktiraju, fon za to izmedju ostalog i sluzi. Znaci cepaj brale kad vec igras u tom kolu. Imam drugara koji se odrekao mobilnog, mada mu je profesija vezana za te spravice, i svi ga zajebavaju da je pripadnik neke sekte koja odbacuje savremene tehnologije, da je brat Mormon.
![]()
Ja sam starog kova i život mi je normalno tekao i bez moderne tehnologije.
neki put je bolje da ne budeš uvek dostupan sa gps-om u dupetu
Jeste sada sve mnogo lakše, na kraći put ne moram da nosim lap,
odgovaram na mejlove preko fona i sve. Mada konkretno kuckanje poruka me malo smara, sve što mi treba obavim pozivom ili ako sam u romingu
kao što jesam onda je tu skype, viber ili whatsapp.
Vidi, da me ne shvatiš pogrešno... ja ebeni fon ne ispuštam iz ruke, navukao sam se ne željeno na njega
Što reče Lanserot služi mi oko posla a i privatno jer često putujem, često sam van kuće mesecima.
E onda kad dođem kući numem da se isključim... ebga
Mada, trudim se da pozivima završavam stvari![]()
Ja sam starog kova i život mi je normalno tekao i bez moderne tehnologije.
neki put je bolje da ne budeš uvek dostupan sa gps-om u dupetu
Jeste sada sve mnogo lakše, na kraći put ne moram da nosim lap,
odgovaram na mejlove preko fona i sve. Mada konkretno kuckanje poruka me malo smara, sve što mi treba obavim pozivom ili ako sam u romingu
kao što jesam onda je tu skype, viber ili whatsapp.