Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oću da iskuliram , nervira me ovaj telefon sto sve zivo javlja , al mora zbog posla inace bih sve notifikacije iskljucio ...:roll:

- - - - - - - - - -

Neću bre danas nikome da se javljam i kraj , au pm...Onda me sacekaju plačipičkaste poruke što me dodatno nervira .

oću da iskuliram , nervira me ovaj telefon sto sve zivo javlja , al mora zbog posla inace bih sve notifikacije iskljucio ...:roll:

- - - - - - - - - -

Neću bre danas nikome da se javljam i kraj , au pm...Onda me sacekaju plačipičkaste poruke što me dodatno nervira .

Cuti bre Lanse i uzivaj, ja bih ovako mator platio ribicama da me cimaju, a on se buni kad ga spopadaju. :lol:

Ma i ja se time tesim, ali realnost je znatno surovija, mator sam i drustveni zivot mi je na najnizim granama. :sad2:

:lol: Salim se. Ne kapiram to da ljudi ne podnose kad ih drugi kontaktiraju, fon za to izmedju ostalog i sluzi. Znaci cepaj brale kad vec igras u tom kolu. Imam drugara koji se odrekao mobilnog, mada mu je profesija vezana za te spravice, i svi ga zajebavaju da je pripadnik neke sekte koja odbacuje savremene tehnologije, da je brat Mormon. :lol:

Cuti bre Lanse i uzivaj, ja bih ovako mator platio ribicama da me cimaju, a on se buni kad ga spopadaju. :lol:

Verovao ili ne al zaista smara kad dobijes pet šest poruka gde si ti zasto se ne javljas , pa ti neces da se javis i jos one cmizdrave smajlije itd...a ono proslo mozda 24h sata najvise :confused::)

- - - - - - - - - -

skapirao sam da mi to crpi energiju pa sam odbegao na forum , dok se i ovde ne pojavi neka energopija ( novi izraz:think:) , pa cu i odavde da emigriram :lol:

Ma i ja se time tesim, ali realnost je znatno surovija, mator sam i drustveni zivot mi je na najnizim granama. :sad2:

:lol: Salim se. Ne kapiram to da ljudi ne podnose kad ih drugi kontaktiraju, fon za to izmedju ostalog i sluzi. Znaci cepaj brale kad vec igras u tom kolu. Imam drugara koji se odrekao mobilnog, mada mu je profesija vezana za te spravice, i svi ga zajebavaju da je pripadnik neke sekte koja odbacuje savremene tehnologije, da je brat Mormon. :lol:

Ja sam starog kova i život mi je normalno tekao i bez moderne tehnologije.
neki put je bolje da ne budeš uvek dostupan sa gps-om u dupetu :lol:
Jeste sada sve mnogo lakše, na kraći put ne moram da nosim lap,
odgovaram na mejlove preko fona i sve. Mada konkretno kuckanje poruka me malo smara, sve što mi treba obavim pozivom ili ako sam u romingu
kao što jesam onda je tu skype, viber ili whatsapp.

Cudna ti je brate Lanse ta taktika udaranja ceznje, nemoj da omanes. :lol:

- - - - - - - - - -

odgovaram na mejlove preko fona i sve. Mada konkretno kuckanje poruka me malo smara, sve što mi treba obavim pozivom ili ako sam u romingu

Da, sad covek mora da ulaze napor da se osami i sakrije od ostalih, zato je taj moj drugar i batalio sve to, radi onoliko koliko misli da treba i ne angazuje se kada ne zeli, stupa u kontakte i preuzima samo one poslove koje izabere, inace bi flipnuo, sto kaze i Lans - bio bi preopterecen time da bi mogao da normalno funkcionise.

Vidi, da me ne shvatiš pogrešno... ja ebeni fon ne ispuštam iz ruke, navukao sam se ne željeno na njega :confused:
Što reče Lanserot služi mi oko posla a i privatno jer često putujem, često sam van kuće mesecima.
E onda kad dođem kući numem da se isključim... ebga :(

Mada, trudim se da pozivima završavam stvari :D

Vidi, da me ne shvatiš pogrešno... ja ebeni fon ne ispuštam iz ruke, navukao sam se ne željeno na njega :confused:
Što reče Lanserot služi mi oko posla a i privatno jer često putujem, često sam van kuće mesecima.
E onda kad dođem kući numem da se isključim... ebga :(

Mada, trudim se da pozivima završavam stvari :D

I jos se ja pitam kako uspevas da odgledas sve one serije koje si nedavno nabrajao. :D

ovo mi nekako ne ide zajedno
i ja sam starog kova pa nemam ni jedno od toga u telefonu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back