Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja drugarica je sedela 10 dana u zatvoru jer nije htela da plati kaznu :lol:
moja mama jos pre trideset godina dobila neku tuzbu za nesto sto je platila ,kao ako ne plati,ide u zatvor
i ona se zainatila,nece ponovo da plati,nek ide u zatvor.dok joj nije cale rekao da cim stigne,odmah je osisaju na nulericu...
aha, bravo za sina... mislim kad ima strpljenja :)
ja nema šanse da nosim neispeglanu garderobu,
i sve to lepo posle da bude složeno na ivicu :manikir:
lele,ovo treba da ti pise u cv kad budes trazio djevojku za zenidbu
Dosla s probnog casa zumbe.svidja mi se
Pitajte me u januaru je l I dalje idem :lol:

posten svet se jos razbudjuje uz kafu,a ti tako...

Gledam po netu neke blogove o sirovoj ishrani, i razmishljam da predjem na taj nachin ishrane.... Al ko ce odoleti pizzi, roshtilju, palachinkama.... :(
Pa kombinuj ta dva. Radikalno ne valja nikako pa ni u ishrani.

- - - - - - - - - -

:eek: ja onda nisam postena :malav: idem da kuvam rucak vec
Ja idem na ručak kod keve nedeljom.
Ali zato generalka po kući. :rida:

zamisli nadjes takvog svalera,ti krenes da mu zubima skidas gace,a on pocne da ih uredno slaze na crtu a sve uz uzdahe,pazi,necu da moram ponovo da ih peglam :(

- - - - - - - - - -

a kad je rec o svaleru,sedim ko nova mlada sa sve sesirom na glavi i cekam da se zmu i komsija spreme za dunav...
covece stvarno mi je provod...moracu da slusam o kolima i fudbalu:roll:

zamisli nadjes takvog svalera,ti krenes da mu zubima skidas gace,a on pocne da ih uredno slaze na crtu a sve uz uzdahe,pazi,necu da moram ponovo da ih peglam :(

- - - - - - - - - -

a kad je rec o svaleru,sedim ko nova mlada sa sve sesirom na glavi i cekam da se zmu i komsija spreme za dunav...
:rotf:..

- - - - - - - - - -

...oooo zivote, tesko ti je bas :lol:

znaš ove reklamice što iskaču ? znaš
ima jedan programčić za koji mi je minon dao link i instalirao sam i stvarno pomaže
al sad iam neki pretraživač koji je baš brz, al ga koče te reklamice...pa bi i njemu da instaliram to čudo, al izgleda da za njega nema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back