Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovao ili ne al zaista smara kad dobijes pet šest poruka gde si ti zasto se ne javljas , pa ti neces da se javis i jos one cmizdrave smajlije itd...a ono proslo mozda 24h sata najvise :confused::)

- - - - - - - - - -

skapirao sam da mi to crpi energiju pa sam odbegao na forum , dok se i ovde ne pojavi neka energopija ( novi izraz:think:) , pa cu i odavde da emigriram :lol:

samo reci kad poželiš da pobegneš s foruma
urnisaću te za dva sata :)))

i šta...prvi koji takav se pojavi natera te da pobegneš ? :lol:
pa kakvi ste to slabašni jebbote

O čemu vi ljudi pričete :lol:

Jel toliko komplikovano shvatiti šta sam napisao ...evo da prevedem , rekao sam oni koji ubijaju negativnom energijom .

A , sta cu nisam jak ko svi forumasi sto je opste poznato i nadaleko cuveno :lol:

- - - - - - - - - -

samo reci kad poželiš da pobegneš s foruma
urnisaću te za dva sata :)))

Kad budes hteo da plivas u mutan dunav samo javi poslacemo nekoga :lol:

Disciplina plivanje s kamenom oko gležnja :lol:

Jeli kad uzmes fon preko racuna (postpejd) i desi se da ga izgubis il ti ukradu il sl nacini da ostanes bez njega i kartice, jel ti daju drugi ili jok, ipak imas ugovor na dve god...kako se to nastavi bez fona, mora neka zamena?

Poslednja izmena:
Ozbiljno pitam smokvo
Jer ja sam svaki svoj tel platila kesom, i kad imas svest o tome koliko to cudo kosta i da si moro da zaradis a onda das te pare imas i postovanja prema toj spravi
Gledam po ulici pogotovo klincadija tinejdzeri to se tako bahato ophodi prema toj spravi, bacaju, stave u zadnji dzepic svako moze da ukrade il da ispadne, nose u ruci kroz grad moze da im otme ko oce... pa se pitam jel to mama uzme prko racuna za dinar mama placa meseceno i ti krelci nemaju predstavu koliko to kosta, nemaju osecaj da je (recimo) 200 e cena te sprave koju su upravo nonsalantno dobacili jedan drugom, i oce li dobiti drugi ako ovaj polome?
Nista tu meni nije jasno

Ozbiljno pitam smokvo
Jer ja sam svaki svoj tel platila kesom, i kad imas svest o tome koliko to cudo kosta i da si moro da zaradis a onda das te pare imas i postovanja prema toj spravi
Gledam po ulici pogotovo klincadija tinejdzeri to se tako bahato ophodi prema toj spravi, bacaju, stave u zadnji dzepic svako moze da ukrade il da ispadne, nose u ruci kroz grad moze da im otme ko oce... pa se pitam jel to mama uzme prko racuna za dinar mama placa meseceno i ti krelci nemaju predstavu koliko to kosta, nemaju osecaj da je (recimo) 200 e cena te sprave koju su upravo nonsalantno dobacili jedan drugom, i oce li dobiti drugi ako ovaj polome?
Nista tu meni nije jasno
ma ozbiljna sam bre.nista mi teze nije bilo nego da placam telefon koji je izgubljen,znaci neko drugi ga koristi...
evo pre jedno tri godine,moji se kolima vracali sa mora,ne znam sta bi klincu da stavi ruksak sa telefonom u gepek,valjda kao dok vozi da mu ne zvrcka.na granici ih stigao covek,kaze vama je iz gepeka ispao crveni ranac.oni pogledaju,gepek zatvoren.otvore,nema ranca,vrate se desetak km koliko je covek rekao,neko ga je vec uzeo
izgleda da su najasili na rupu na putu,gepek se otvorio,ranac ispao i gepek se opet zalupio.neverovatna prica,vec sam ovde pisala o tome.tel skup,tek uzet na racun,do samog kraja smo morali da ga isplatimo

Ozbiljno pitam smokvo
Nista tu meni nije jasno

Немају осећај. Купљено 'за динар' па делује џабе.

Pre neki dan uzmem onu tvrdu debelu zastitnu foliju za mob (zovu je staklena, nije staklo plastika je naravno) i prodavacica me mrtva ladna pita a sta ce mi kad vec imam onu obicnu tanku
Kako bre sta ce mi kad se za cas izgrebe u torbi il ne daj sv kravo tresne nesto, bolje da pukne ova nalepnica no ekran...ono tanko nije dovoljna zastita
Kaze ona da u pravu ste al vecina nece tu debelu skupa im...a posle kukaju kad ogrebu ekran...
Pa ja ne kontam ako imas 200e za mob imas i 10 za zastitu....ili je to fora za dinar pa opet bahato a skupa para 10e :lol:
Gde je logika u svemu tome

Zato pitam jel ovi menjaju il jok ako urnises fon il izgubis....znam za garanciju al u to ne spada lomljenje i gubitak....

ma danasnja deca su bre debili,njih ne interesuje dal si platio dinar ili 200e...toliko su neosetljivi i bahati...
znam da zvucim ko matora baba...:mrgreen:

Причај ми о томе. Не зна се броја баченим мини-слушалицама за мобилни и купљеним новима јер ови ..Ја не знам шта они раде са њима. :confused:

Aha ok
Pa fino...opet neko drugi placa na kraju....daleko od ociju i ruku bahatih gmazova....
Kad vidim da se dobacuju zeludac mi se prevrne iako nije moj fon u pitanju :lol: nekako mi zao malise i nesrecne mu sudbine :lol:

..ja mojoj deci nisam nikad uzimala tel na racun, prosto sto sam znala da ce uvek biti mnogo veci nego sto je u ugovoru i da ce mi to izaci na nos....nekoliko puta sam im kupila
polovan, jednom po nov kad su vec bile vece....sad kupuju same....i obe i dan danas imaju tel na dopunu....nista postpejd.....ali i kad plate same desi se dda im se slomi ili ukradu
tako da nista nije sigurno...hbg desava se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back