Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha ok
Pa fino...opet neko drugi placa na kraju....daleko od ociju i ruku bahatih gmazova....
Kad vidim da se dobacuju zeludac mi se prevrne iako nije moj fon u pitanju :lol: nekako mi zao malise i nesrecne mu sudbine :lol:

ako ej tel na ugovor
prijavis, uzmes novu karticu
i prijavis pandurima
dpsta telefona nadju i vrate

a ovo ostalo
zabole me vrlo jel se izgrebo ekran
ionako kupujem telefone za dinar
meni ne treba nista bolje do toga
i sms me mrzi da kucam
u principu uglavnom samo telefoniram
i pregledam mejlove

...e imam tih starih telefona, nokia 3310 x2, i tako jos nekih nokia koima ne znam ni tacan naziv, jedan znam da su zvali bubreg svojevremeno je bio hit...puna fioka...htela da prodam
kaze u jednom servisu neki lik, za sve to 2.000 dinara...e cvrc neka ih kod mene....

Ma afro desi se je nesto drugo, svakome moze da se desi naravno
Ja pricam o bezobrazluku
Ja nisam nikad na racun...imala i skupe i jeftine modele al svaki put placala svojim rukama, kad sam bila klinka mama da pare ja odem kupim...kasnije sama od svojih para.....pa ti bacaj metlo ako oces slobodno, cik kupi drugi lako
Prosto imam svest koliko to cudo kosta i da pare nisu neka apstrakcija kojom se mama van mojih ociju i spoznaje bavi, nego znam kako se tesko zaradi i kako kad puknes pare na sto prodavcu znas da to ne moze svaki dan...cuvas da traje sto duze

meni je cisto bacanje para kupovanje kredita,tj pripejd.200 din ti traje dva tri dana.mi smo deci preko mts uzeli neki paket za 1000 din,nema sanse da potrose poruke i minute,a stalno su na internetu.jos ni jednom nisu prekoracili racun
a onako na kredit,bilo je strasno

Ma afro desi se je nesto drugo, svakome moze da se desi naravno
Ja pricam o bezobrazluku
Ja nisam nikad na racun...imala i skupe i jeftine modele al svaki put placala svojim rukama, kad sam bila klinka mama da pare ja odem kupim...kasnije sama od svojih para.....pa ti bacaj metlo ako oces slobodno, cik kupi drugi lako
Prosto imam svest koliko to cudo kosta i da pare nisu neka apstrakcija kojom se mama van mojih ociju i spoznaje bavi, nego znam kako se tesko zaradi i kako kad puknes pare na sto prodavcu znas da to ne moze svaki dan...cuvas da traje sto duze

...razumemo se potpuno...

..nedavno kad sam isla da tamo kazem da necu vise na postpejd kod njih (telenor) dosla je mama sa decakom koji ima jedno 13 godina, iz bas tog razloga izgubio/slomio da uzme
drugi i naravno on bira najskuplji....e tog ubedjivanja da je skupi i da mora da doplacuje mnogo para...ali tu uskoci ona radnica kao moze i to na rate...mami bilo neprijatno kao da je
najgora na svetu...strasno....skroz su se pogubili svi u svemu ocigledno...umesto da je rekla necu to i tacka ona se jadna pravda svima sto joj je skupo, dete se narogusilo...ne znam
sta je dalje bilo otisla sam....ali je to bas grozna situacija kad roditelj ne ume da kaze dosta...ili necu tacka...

- - - - - - - - - -

meni je cisto bacanje para kupovanje kredita,tj pripejd.200 din ti traje dva tri dana.mi smo deci preko mts uzeli neki paket za 1000 din,nema sanse da potrose poruke i minute,a stalno su na internetu.jos ni jednom nisu prekoracili racun

...pa tako kad gledas jeste...ali meni za net ne treba imam ga kod kuce....nije neophodno da imam celi dan...za tih 200 dinara moze i da se zove i prica 7 dana u mrezi i 20 minuta sve...ali ja
hocu da predjem u mts i da za pola para od ovoga sto sad placam imam cak 50 minuta vise...tako da stedim nekih 500 dinara tu...

Ja aktiviram za od 100 do 200 din nedeljno, minute poruke net i super mi...ne potrosim vise od 500 din mesecno na kredit a najcesce je to manje, ima tih akcija stalno kod pripejda
Ne mogu da se zarobim na ugovor
Ko moze ok ako mu zgodnije i ako zna da moze naredne dve god da se druzi sa njima
J je imo na ugovore pre i ludeli smo...od kad je i on pripejd isto ne predje 500 mesecno i mirna nam glava
Svako prema sebi naravno...siroka ponuda pa sta kome odgovara

Jos uvijek uspijevam da se iznenadjujem kojom brzinom mi nestaju postovi. Ponovit cu sadrzaj (neogranicen broj puta ako bude potrebno).

Dakle razmisljam o eventualnoj vezi izmedju ova dva teksta: http://www.index.hr/black/clanak/voditeljica-objavila-jos-jednu-provokativnu-fotku-ovo-je-guzna-umjetnost/839004.aspx - http://www.index.hr/black/clanak/obozavateljica-iz-hrvatske-odusevila-riblju-corbu-ovo-moramo-podijeliti-s-vama/839084.aspx
Uzgred, Vucic je djevojacko prezime moje kolegice iz osnovne.

ma to bre vi koji pazite koliko imate min,smsova,a deca...boli njih sto predju dozvoljeno.malo sam,kao slucajno bacila pogled u tel starijeg,ono spotakla se i pala na otvorene poruke,ja mislim koliko sam letimicno bacila pogled da je u jednom danu imao vise od 100 poruka

- - - - - - - - - -

Jos uvijek uspijevam da se iznenadjujem kojom brzinom mi nestaju postovi. Ponovit cu sadrzaj (neogranicen broj puta ako bude potrebno).

Dakle razmisljam o eventualnoj vezi izmedju ova dva teksta: http://www.index.hr/black/clanak/voditeljica-objavila-jos-jednu-provokativnu-fotku-ovo-je-guzna-umjetnost/839004.aspx - http://www.index.hr/black/clanak/obozavateljica-iz-hrvatske-odusevila-riblju-corbu-ovo-moramo-podijeliti-s-vama/839084.aspx
Uzgred, Vucic je djevojacko prezime moje kolegice iz osnovne.

legit,sto ti ne otvoris sebi jednu temu ?pa pisi tamo i kaci te slicice,bar znas onda da ti je sve na jednom mestu,nema ko sta da ti brise i premesta postove

Afro razumemo se
Mali je rasplaz bahati, upravo o tome govorim
A mama nije umela drugacije da ga vaspita, osim da upire prstom i narucuje...guska

...pa to, i moje su htele svasta nesto, al ako ne mogu i smatram da nije u redu, onda necu....pa budu i ljute, bile su klinke, pa ne pricamo kao, al briga me bilo
neka ne pricamo, sto sam rekla da necu...dozovu se brzo pameti pa idemo dalje....

ma to bre vi koji pazite koliko imate min,smsova,a deca...boli njih sto predju dozvoljeno.malo sam,kao slucajno bacila pogled u tel starijeg,ono spotakla se i pala na otvorene poruke,ja mislim koliko sam letimicno bacila pogled da je u jednom danu imao vise od 100 poruka

- - - - - - - - - -

legit,sto ti ne otvoris sebi jednu temu ?pa pisi tamo i kaci te slicice,bar znas onda da ti je sve na jednom mestu,nema ko sta da ti brise i premesta postove

Mozda to nije losa ideja. Mada - zasto moji postovi ne bi mogli stajati rasporedjeni po temama kao i svi ostali? Razmislit cu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back