Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa svakako ne zelim da ulazim sa njim kad ide da uzme podatke za privatan posao koji radi.ili kad nosi gotove planove i objasnjava im sta je uradio

dvadeset preko dozvoljene
ja jednom videla u retrovizoru drugaricinog muza,vozi iza mene,masem mu,a on mi nesto jako dinamicno pokazuje prstima,kao da pokazuje cetiri
ja kasnije nazovem,pitam sta je hteo,a on pocne da urla,zenooo vozila si cetrdeset na sat...:rtfm:
moz misliti...

...tako sam i ja uvek dok sam vozila pa mi sviraju...a mene boli uvo ko zuri ima migavac pa neka obilazi:manikir:sad vise nemam sta da
vozim...pa ne mogu da nerviram nikog :(

- - - - - - - - - -

šta da mu platim 16000.hilj.din.Odmah bi mu kazala vodi me u zatvor:lol:

...hahahah...isto...

šta da mu platim 16000.hilj.din.Odmah bi mu kazala vodi me u zatvor:lol:
Meni kad su prvi put naplatili 5000 dinara, ja rekla mužu da im ne dam pare, da ću da idem u zatvor.
Kad imaju herca mene da stave u zatvor, a onolike zlotvore, lopove i kriminalce da puštaju da rade šta hoće, e onda odoh.
A muž me gleda belo i kaže: "Al si im hebala kevu". :lol:

I kad sam prvi put platila kaznu, posle mi išlo lako. Sad ni ne trepnem kad mi stigne kazna. Hebena država, na meni su našli da se fatiraju. :vudu:

ja se ne zezam,kod nas u kuci samo stariji sin pegla svoje kosulje i to svakodnevno.jednom smo ga uhvatili i kako pegla suknjicu bivsoj devojci
mi ostali smo hipici.mene popeglala kuma kad smo stigli na more,ona je frik,kasnije ni jednom nisam ukljucila peglu

Meni kad su prvi put naplatili 5000 dinara, ja rekla mužu da im ne dam pare, da ću da idem u zatvor.
Kad imaju herca mene da stave u zatvor, a onolike zlotvore, lopove i kriminalce da puštaju da rade šta hoće, e onda odoh.
A muž me gleda belo i kaže: "Al si im hebala kevu". :lol:

I kad sam prvi put platila kaznu, posle mi išlo lako. Sad ni ne trepnem kad mi stigne kazna. Hebena država, na meni su našli da se fatiraju. :vudu:

Moja drugarica je sedela 10 dana u zatvoru jer nije htela da plati kaznu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back