smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pa u gradu se i dešavaju saobraćajke zbog puževa koji voze 40 na sat. U kola se seda kada treba negde brzo da stigneš, a razgledanje je rezervisano sa bicikl.
ti kao da nisi novosadjanka

ja imam kade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u gradu se i dešavaju saobraćajke zbog puževa koji voze 40 na sat. U kola se seda kada treba negde brzo da stigneš, a razgledanje je rezervisano sa bicikl.
pa svakako ne zelim da ulazim sa njim kad ide da uzme podatke za privatan posao koji radi.ili kad nosi gotove planove i objasnjava im sta je uradio
dvadeset preko dozvoljene
ja jednom videla u retrovizoru drugaricinog muza,vozi iza mene,masem mu,a on mi nesto jako dinamicno pokazuje prstima,kao da pokazuje cetiri
ja kasnije nazovem,pitam sta je hteo,a on pocne da urla,zenooo vozila si cetrdeset na sat...
moz misliti...
šta da mu platim 16000.hilj.din.Odmah bi mu kazala vodi me u zatvor![]()
Meni kad su prvi put naplatili 5000 dinara, ja rekla mužu da im ne dam pare, da ću da idem u zatvor.šta da mu platim 16000.hilj.din.Odmah bi mu kazala vodi me u zatvor![]()
prostro sam veš, možda bih mogao opet da prilegnem![]()
e to je to, isto i ja odradio a kad pomislim na popodnevno peglanje... plače mi se![]()
Meni kad su prvi put naplatili 5000 dinara, ja rekla mužu da im ne dam pare, da ću da idem u zatvor.
Kad imaju herca mene da stave u zatvor, a onolike zlotvore, lopove i kriminalce da puštaju da rade šta hoće, e onda odoh.
A muž me gleda belo i kaže: "Al si im hebala kevu".
I kad sam prvi put platila kaznu, posle mi išlo lako. Sad ni ne trepnem kad mi stigne kazna. Hebena država, na meni su našli da se fatiraju.![]()