Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
draga fileti..ne znam to, niti sam ikada želeo da znam, niti želim da znam...kad na forumu bude došao saobraćajac, tad pitajte njega
znam da za prekoračenje brzine ide od 2500 do 5000, ja sam prošao s 2500 jer im bilo neprijatno što su morali da me kazne

- - - - - - - - - -

e da...vidi na automobilizmu, oni znaju garant

draga fileti..ne znam to, niti sam ikada želeo da znam, niti želim da znam...kad na forumu bude došao saobraćajac, tad pitajte njega
znam da za prekoračenje brzine ide od 2500 do 5000, ja sam prošao s 2500 jer im bilo neprijatno što su morali da me kazne

- - - - - - - - - -

e da...vidi na automobilizmu, oni znaju garant

ili nek popije pa kad je navataju... znaće :) )))

Deel imam jedno pitanje za tebe,koliko skidaju pojena za popijenih 2.čaše vina i kolika je novčana kazna:)

to ne znam,al znam da ako pretices na punoj liniji u naseljenom mestu i nemas vezu(a uz to pretices vozilo koje se zaustavilo,al pandur nije video) platis 16000,oduzmu ti dozvolu na 3 meseca i oduzmu ti 6 poena.i odbije ti zalbu apelacioni sud

kome to...tebi il mužu ? :sad2:
muzu naravno,ja vozim kao puz.a vozio je i u naseljenom mestu 27 km vise od dozvoljenog,pa je cuo da mozes da odes u sup,kao priznas da si kriv,pokajes se u fazonu necu nikad vise i zaista mu nisu oduzeli dozvolu,samo je dobio kaznu,i oduzeli mu poene,al to sam zaboravila koliko,bilo je to pre mesec dana da mi je rekao

- - - - - - - - - -

a pre dve godine mu oduzeli dozvolu na mesec dana zbog prekoracenja brzine vece od 20 km od dozvoljene...muke sa njim.em bacanje para kroz prozor,em ja moram da izigravam sofera.najgore od svega je sto sedim i cekam u kolima da on nesto zavrsi.da popiizdis.

pa sad ceka da mu posalju od kad do kad ne sme da vozi,ne znam koliko se to sad ceka?
dok bude bilo lepo vreme ici ce mopedom,a posle ...da se ubijem kad pocne da kuka da ga vozim
a ja u kola sednem jednom u mesec dana,ns je tako mali da svugde mozes peske ili bajsom
Mali osim kad ideš na posao sa jednog kraja grada na drugi u suknjici i štiklicama pa treba da dođeš na posao sva ušmurana.
A prekoračenje od 20km je minimum, sporije od toga se gasi auto. Taj ko je stavio ograničenje od 50km u gradu je samo imao na umu kako da otima pare poštenom svetu. Pa tom brzinom se vozi bajs, a ne kola.
Ja kad naletim na vozača koji vozi u okviru brzine u gradu i to levom trakom, dođe mi da ga išutiram. A ima takvih dokonih turista što razgledaju grad dok se vozaju. :vudu:

Pa sto ne ides s njim "da to nesto zavrsi"
Kao da se srece sa Olbrajtovom svaki dan pa ga sramota da te vodi... cu glumis mu sofera
pa svakako ne zelim da ulazim sa njim kad ide da uzme podatke za privatan posao koji radi.ili kad nosi gotove planove i objasnjava im sta je uradio
Mali osim kad ideš na posao sa jednog kraja grada na drugi u suknjici i štiklicama pa treba da dođeš na posao sva ušmurana.
A prekoračenje od 20km je minimum, sporije od toga se gasi auto. Taj ko je stavio ograničenje od 50km u gradu je samo imao na umu kako da otima pare poštenom svetu. Pa tom brzinom se vozi bajs, a ne kola.
Ja kad naletim na vozača koji vozi u okviru brzine u gradu i to levom trakom, dođe mi da ga išutiram. A ima takvih dokonih turista što razgledaju grad dok se vozaju. :vudu:

dvadeset preko dozvoljene
ja jednom videla u retrovizoru drugaricinog muza,vozi iza mene,masem mu,a on mi nesto jako dinamicno pokazuje prstima,kao da pokazuje cetiri
ja kasnije nazovem,pitam sta je hteo,a on pocne da urla,zenooo vozila si cetrdeset na sat...:rtfm:
moz misliti...

pa svakako ne zelim da ulazim sa njim kad ide da uzme podatke za privatan posao koji radi.ili kad nosi gotove planove i objasnjava im sta je uradio

dvadeset preko dozvoljene
ja jednom videla u retrovizoru drugaricinog muza,vozi iza mene,masem mu,a on mi nesto jako dinamicno pokazuje prstima,kao da pokazuje cetiri
ja kasnije nazovem,pitam sta je hteo,a on pocne da urla,zenooo vozila si cetrdeset na sat...:rtfm:
moz misliti...
Pa u gradu se i dešavaju saobraćajke zbog puževa koji voze 40 na sat. U kola se seda kada treba negde brzo da stigneš, a razgledanje je rezervisano sa bicikl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back