Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle sta jos nece da me snadje :roll: od nas troje jedino ja upadnem medju koprive,onda me ujede pcela ,pocepam pantalone spustajuci se tj rolajuci niz planinu,I sad me macor slucajno ogrebe ali tako duboko da mi krvari prst
Sta je sledece :dash:

- - - - - - - - - -

I promasila sam temu naravno

Vratih se u pola 9 iz NS... nadajuci se da deca kojim cudom spavaju... i sta me doceka... mm iznosi malu, kaze evo se probudila... divota...
Odemo nas dve po medu kod babe a on nece kuci... hoce tamo da spava... vratimo se a ona kenjkava... zubi je urnisu... jedva je okupah... nece ni da jede...
to je neverovatno za nju... ona nikad ne odbija da jede... :(
Legla sam sa njom... pokusava da zaspi ali ne moze jer nam je terasa tacno kod prozora sp.sobe a mm doslo drustvo...
Bas mi je zao... vidi se da je muci

- - - - - - - - - -

Tema: dojim

provela lepo popodne na dunavu,jos mi skrguce pesak kojekude,iako sam se istusirala
danas lajkujem sliku od drugarice,kad dobijem od nekog iz njenih prijatelja sliku ruza,pa smajlije i zahtev za prijateljstvo.ja to nikad ne prihvatam,ali bacim pogled na fotke tipa,a ono sve neka gola dupeta i sesi,zene u raznim pozama,al najvise raskrecene...samo mu jos ja trebam medju prijateljima :D
pitam drugaricu ko ti je bre taj kaze rodjak:dash::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back