sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se zeludac okrene kad sedim sa nekim ko pusi dve kutije najskupljih cigara, pije viski, ruca u restoranu, itd itd... i prica mi kako nema... kako je u problemu i krizi...

Ps. Ide mi se u jAmerike... gledam 24kicen... majami

da to su ti...dal su cigare kafane ...il odela mobilni...u svakom slucaju neki predmeti ispred svega....bolest

mene od amerike privlaci jedno da vidim muzeje po njujorku jer su nakrali svetsku bastinu (ali ne i njujork ko grad), i san francisko kalifornija posto lici na severnjacke evropske gradove, od njih i poteko, sa onim sarenim kucicama
ima i par prirodnih bogatstava i to treba videti
inace ovako da setam medju onim sivim soliterima uopste namam zelje
ako me put nekad nanese ok da vidim, al ne bih mogla da zivim tamo u tim metropolama

obozavam tu foru stomak niko ne vidi nema veze sta je unutra
da ti vidis krvnu sliku tih da se krstis kako stoje uopste :pop:
kako bre....

Ma znam velim ti da u nesvest padaju. E sad kad to rece setih se i trece. Ona je propala i fizicki i psihicki tako. Zaglibila bas. A to kad je stedela za kola. Zivela je na smokiju samo i na grisinama fazon 40 din dnevno i ako kod keve ruca. Eno sad je kljukaju nekom hemijom ebi ga

Питај бога шта тај једе. Мислим да га хране макаронама, свега ми.

mukica, mislim pas
imam ja takvu komsinicu po tri dzukele vecito ima, i vecito joj umiru posle godinu dve, i ona tako obnavlja, skuplja po ulici
pomislis jao humana spasava ulicare
a ti psi gladni vidis kolko pate, smrde neokupani, stan ceo smrdi, ne cudi sto lipsavaju brzo
ona leba nema da jede, dete jedva hrani stalno pozajmljuje
sve bih ja to po kratkom postupku oduzela decu i kucice pa samu sebe posle maltretiraj

deco ajmo stiskavac
tango-1.gif

Fasciniraju i osobe koje se sazive sa siromastvom.
Postave sebe u poziciju ispod i ne mozes ih podici kranom.

Nedavna konverzacija:
Cicak:"E bas mi je drago sto idete na odmor."
Ona:"Pa da ali znas moram jednu platu da odvojim za smestaj i jednu za hranu." (Tugaljiv izraz)
C:"Pa dobro, idete u privatan smestaj, imas kuhinju, ponesi hranu, ja nosim svake godine, a tamo bukvalno trosis sto i ovde."
Ona:"Pa da ali moram i put da platim."
C:"Znam. Put. I mi uvek imam stavku gorivo."
Ona:"Ali vi bar ne placate smestaj."

... tu odustadoh... jeste nama Bog plati troskove tokom cele godine ... :roll:
Dzaba pozitiva kad je neko jadan pa jadan pa jadan... budi jadan ebe mi se...

Pritom... oni nikad nemaju a deci 365 dana u godini kupuju svakodnevno 5 smokija i 5 cipseva(na stranu sto su nezdravi)

Kako me.nerviraju ti veciti jadnici

Fasciniraju i osobe koje se sazive sa siromastvom.
Postave sebe u poziciju ispod i ne mozes ih podici kranom.

Nedavna konverzacija:
Cicak:"E bas mi je drago sto idete na odmor."
Ona:"Pa da ali znas moram jednu platu da odvojim za smestaj i jednu za hranu." (Tugaljiv izraz)
C:"Pa dobro, idete u privatan smestaj, imas kuhinju, ponesi hranu, ja nosim svake godine, a tamo bukvalno trosis sto i ovde."
Ona:"Pa da ali moram i put da platim."
C:"Znam. Put. I mi uvek imam stavku gorivo."
Ona:"Ali vi bar ne placate smestaj."

... tu odustadoh... jeste nama Bog plati troskove tokom cele godine ... :roll:
Dzaba pozitiva kad je neko jadan pa jadan pa jadan... budi jadan ebe mi se...

Pritom... oni nikad nemaju a deci 365 dana u godini kupuju svakodnevno 5 smokija i 5 cipseva(na stranu sto su nezdravi)

Kako me.nerviraju ti veciti jadnici
u da slatki su :lol:
vecito jadni vecito se samo oni muce za sve....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back