sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razumem druze kapetane...:aha:
vala jedva cekam da budem mokra i slana po ceo dan...:zaljubljena:

I ja i ja... da plivaaaaaaaaaaammmmmmm... i gnjurammmmm... i onaj miris moraaaaaaa.

Srecan put... lep provod i uzivanje :)

- - - - - - - - - -

PS. Mm i ja bili na pijaci... pa obisli babu, nije dobro... onda otisli do grada na kafu, nas dvoje solo, ne pamtim kad smo... tako nam prija! Plus sam popila koktel :lol: ... nazalost saznala da mi je umro skolski drug(jos jedan)... sta se to desava sa svetom :(

Muz sad sece dinje... a ja u donjem vesu uzivam u tisini... zivela nedelja :)

I ja i ja... da plivaaaaaaaaaaammmmmmm... i gnjurammmmm... i onaj miris moraaaaaaa.

Srecan put... lep provod i uzivanje :)

- - - - - - - - - -

PS. Mm i ja bili na pijaci... pa obisli babu, nije dobro... onda otisli do grada na kafu, nas dvoje solo, ne pamtim kad smo... tako nam prija! Plus sam popila koktel :lol: ... nazalost saznala da mi je umro skolski drug(jos jedan)... sta se to desava sa svetom :(

Muz sad sece dinje... a ja u donjem vesu uzivam u tisini... zivela nedelja :)

Ja bi se zabrinuo da nije neko isparenje u ucionici

to su tvoji bliski prijatelji, ili samo vas spaja zajednicka ucionica pre petnest god i slike na fejsu?

Sa covekom koji je umro od raka me spaja samo to sto smo bili generacija. Nismo isli ni u isti razred, ali smo se druzili na odmorima, ekskurzijama... nismo bili bliski niti u kontaktu.
Sa drugom koji je umro od srca me spaja detinjstvo, odrastanje, drug iz osnovne, deo nase muske ekipe sa kojima smo izlazili u grad, druzili se, kad god bi bio ovde...

Sa covekom koji je umro od raka me spaja samo to sto smo bili generacija. Nismo isli ni u isti razred, ali smo se druzili na odmorima, ekskurzijama... nismo bili bliski niti u kontaktu.
Sa drugom koji je umro od srca me spaja detinjstvo, odrastanje, drug iz osnovne, deo nase muske ekipe sa kojima smo izlazili u grad, druzili se, kad god bi bio ovde...

ok onda za ovog drugog razumem da si se potresla onoliko
za ovog prvog dizvines on je samo statistika, cuvaj zivce....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back