sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дајте неку тему да се џапамо, збиља је досадно.

stvarno :aha:

cickava zatajila sa otvaranjem tema, bacile se u neke crne vode samo mraci sa poslednje dve tri teme, nema tu materijala za pickaranje....de su bre komsiski abrovi cickava ne zabusavaj :rtfm:

- - - - - - - - - -

Ja mislila svi izasli u provod. Jedina ja dzedzim kuci. Ne ide mi se u grad.

:zag:

O cemu cemo?

isto, razmisljali da odemo u stetu na neku rok/pop svirku al nas mrzi :lol:
omatorelo se :aha:

- - - - - - - - - -

puskam baloncice od dosade http://www.shooter-bubble.com/

Meni nije jasno kako majka moze da ostavi dvoje dece 5 i 3 godine. Odseli se za cg stvori novu porodicu i ne vidi ih nikad. Nikad. Ni posle 30 godina.

Razmisljam o toj nekoj sudbini osobe koju sam upoznala jednom davno.
I ljudima. I njihovim postupcima

tak-susam-mak120g.jpg

Сусам и мак, тачније. Одлични су.

Meni nije jasno kako majka moze da ostavi dvoje dece 5 i 3 godine. Odseli se za cg stvori novu porodicu i ne vidi ih nikad. Nikad. Ni posle 30 godina.

Razmisljam o toj nekoj sudbini osobe koju sam upoznala jednom davno.
I ljudima. I njihovim postupcima

sto volis sebe da mucis tim temama, mani se
puna zvecanska dece zbog takvih...

i ja razmisljala ovih dana o idiotkinji koja dozvoljava da je muz bije pred decom, pa deca morala cak i izjavu policiji da daju jer ova zavrsila na urgentnom
pa kad je pitas a sto se ne odselis kaze necu zbog stana i para, ako se odselim skembace me za taj stan, a i kako cu dvoje dece da izdrzavam sa 60 000
:eek::dash:
pa samo samarcinu da joj odvalis usi da joj odpadnu mater joj ludu, nije mi zao nje, nego deca to bre sve gledaju ebem te nenormanu

a ima svoj stan, ima i dobar posao i tu platu koju pomenuh, to bre uopste nije malo, moze da se odseli sutra
nego je ovaj stan veci, uzeli su u braku oce da dobije pola, on ne da jer se vodi na njega pa misli njegovo je, ona cas oce da se sudi cas nece, ne zna ni ona sta oce...on ima bolju platu placa racune i te zezancije pa ona navikla na ladovinu kad su finansije u pitanju, sad ako se odselii mora sama sve
al da ti deca gledaju kako te monstrum salje na urgetni to mozes, a ne mozes da rasporedis 60 soma mesecno....e motka :evil:

i samo se iznerviras, i shvatis bre da ne vredi, sta koj moj da razmisljam o budali, mars bre, 7 milijardi ljudi svako sa svojim srranjima, pa sad cu bas da sebe opterecujem tudjim, ne mogu vise, umorila sam se

- - - - - - - - - -

tak-susam-mak120g.jpg

Сусам и мак, тачније. Одлични су.

ja te krekere samo obicne slane volim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back