sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čudesnim mutiranjem glasova između “a” i “o”, Bečić ne samo da je visokog zvaničnika iz Italije bukvalno nazvao po suhomesnatom proizvodu “mortadeli” inače, ponosu Bolonje, već osim prezimena nije znao ni ime visokog gosta. Tako je umesto Serđo italijanskog predsednika najavio kao Đorđo.

do sada smo imali samo lopove
sada imamo lopove debile

- - - - - - - - - -

vazdupohlov, preuzvitost, teleprontovanje

i sad vise nemam izgovor, moram na posao

113586601020516027738551-1.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/562166/TelePRONTovanje-vazduPLOHova-Vode-nas-nepismeni-ljudi

malo razonode, o naprednjačkim govedima ♥

- - - - - - - - - -

Sociolog dr Ratko Božović za „Blic” objašnjava da „oni dolaze s idejom da čine ono što niko nije, pa su i u jeziku inovatori”. - Ne može se ovako nešto ozbiljno kritikovati, jer se radi o ljudima koji simuliraju ozbiljnost. Mi, jednostavno, u svakomzoran pogledu napredujemo u nazadovanju, pa je to i ovde slučaj. Kod njih nije važno što su to uopšte izgovorili, već zašto je to primećeno, jer oni sve to verovatno smatraju za normalno - objašnjava Božović.Sve to im, kako kaže, ne smeta da budu agresivni i u političkom jeziku i mišljenju.- To su inovacije u jeziku, pa se ne bih iznenadio da one postanu vladajuća leksika - šaljiv je Božović.
žasu brale

- - - - - - - - - -

Politikolog dr Vladimir Goati kaže da je ovde reč o čistom neznanju predstavnika vlast. Ključno pitanje je, kaže on, da li ovakve nepismenosti vladaju delom političke elite u Srbiji ili su zavladale u celom društvu.

eto...

Dobro je da se nisi zapalila :lol:

Dosla kuci i da jedem i onda opet napolje po ovom psecem vremenu.

nema grejalice, ima samo prekidaca tj ona tabla sa tri prekidaca, al grejalica nije stvaljena
tako da sreca....inace bilo bi zanimljivo
tako sam par puta u stanu de je bila grejalica grejala kupatalo, provalim kad udjem kako je vrelo unutra :lol:
palim ja i pogresne ringle, i razne druge gluposti
da zivim sama odavno bih se zapalila verovatno necim :lol:
to su ti cari konstantnog verglanja mozga na trista strana samo ne na onu jednu koju trenutno radis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back