- Poruka
- 85.826
200 iz mesta
300 kad je pista cista
meti sliku tamo
300 kad je pista cista
meti sliku tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kresnula sam nepostojecu grejalicu 

Spavala sam 13 sati. Ko ce danas na posao, nisam otvarala mejl nedelju dana. Tipujem da ima preko 300. Jao
zbog toga?Mejl mesecima nisam proveravala-nema ko da mi pise,samo stizu obavestenja ko mi je sta lajkovao,komentarisao itd.
У замрзивачу у деловима, шуњкице надимљене и суше се.pitaš se gde su ćurke?![]()

Čudesnim mutiranjem glasova između “a” i “o”, Bečić ne samo da je visokog zvaničnika iz Italije bukvalno nazvao po suhomesnatom proizvodu “mortadeli” inače, ponosu Bolonje, već osim prezimena nije znao ni ime visokog gosta. Tako je umesto Serđo italijanskog predsednika najavio kao Đorđo.
У замрзивачу у деловима, шуњкице надимљене и суше се.
Zadnji put u Srbiji platim ja zeni u obliznjem selu za patku i dogovorimo se da je uzmem nesto tipa u ponedeljak. I setim se patke pre mesec dana. To je bilo pre 6 meseci.
Суљпа у котлићу с ћурећом сушеном шуЊкицом...![]()
Nehumano. Mmmmm...
žasu braleSociolog dr Ratko Božović za „Blic” objašnjava da „oni dolaze s idejom da čine ono što niko nije, pa su i u jeziku inovatori”. - Ne može se ovako nešto ozbiljno kritikovati, jer se radi o ljudima koji simuliraju ozbiljnost. Mi, jednostavno, u svakomzoran pogledu napredujemo u nazadovanju, pa je to i ovde slučaj. Kod njih nije važno što su to uopšte izgovorili, već zašto je to primećeno, jer oni sve to verovatno smatraju za normalno - objašnjava Božović.Sve to im, kako kaže, ne smeta da budu agresivni i u političkom jeziku i mišljenju.- To su inovacije u jeziku, pa se ne bih iznenadio da one postanu vladajuća leksika - šaljiv je Božović.
Politikolog dr Vladimir Goati kaže da je ovde reč o čistom neznanju predstavnika vlast. Ključno pitanje je, kaže on, da li ovakve nepismenosti vladaju delom političke elite u Srbiji ili su zavladale u celom društvu.
Dobro je da se nisi zapalila
Dosla kuci i da jedem i onda opet napolje po ovom psecem vremenu.