sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

maxresdefault.jpg

zivim sa tri krsna muskarca,a kuci sam dosla sa rukama do kolena i deset kesa u rukama,kisobran mi zakacen izmedju brade i vrata,glava naravno mokra,pantalone mokre do kolena,na interfon se niko ne javlja,ne mogu da se dogovore ko ce da ustane da mi otvori,kljucevi normano na dnu torbe,pola sata sam kopala...
i tako

zivim sa tri krsna muskarca,a kuci sam dosla sa rukama do kolena i deset kesa u rukama,kisobran mi zakacen izmedju brade i vrata,glava naravno mokra,pantalone mokre do kolena,na interfon se niko ne javlja,ne mogu da se dogovore ko ce da ustane da mi otvori,kljucevi normano na dnu torbe,pola sata sam kopala...
i tako

a da probaš drugi put kad traže da jedu da im kažeš da jedu govna?

Besna sam i tuzna i razocarana i hocu da se roknem i zivot je jebeno besmislen i prazan i i sjebban stalno pisem jer me zabole za sve-samo mi divno vreme napolju koje mnogo volim-kisa,osvezilo podizu raspolozenje.
Ima u Hitnoj da zavrsim ako mi neko danas spomene pravopis,gramatiku,ma ako me popreko pogleda gotovo ima da ljubi patos.
Jebbem mu sve da mu jebbem dokle vise bre.
Moze li iko u ovoj sjebanoj zemlji da pravilno zapise moje podatke?A neeeeeeeeeeee,treba da im jebbeno titlujem da bi shvatili .
Jebbem im mater svima da im jebbem nabijem ih na civiluk u kompletu.
Izigravam ikebanu dok nesposobna jebbeno nesposobna birokratija sjebbava sve.

Samo polako, udahni duboko i reci sebi da ništa nije vredno tvojih živaca....
I ja treba danas do državne birokratije, ali se polako pripremim psihićki (što bi rekao kolega Bosanac:lol:) i samo arogntno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back