sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi se kupala dva dana...????????????? :pljus:

Omasila si poentu :fdlan:

Dva dana se nisi prala? :pljus:

Mnogo ste losi ljudi oboje.Mnogo.Konacno ste to i pokazali.
Nisam stala pod tus dugo jer ne mogu da stojim ni 10-15 minuta - pala bi i polomila se a necu nikog da maltretiram da mi pomaze.Jedva hodam vec neko vreme,oporavljam se i ovo je gadno,bolno ali polako prolazi hvala Bogu.

ne onaj vodeni na kuglice, od njega se i ja ulepim
nego onaj klasican tvrdi beli, meni to super
mene iznerviraju oni na prskanje mnogo krace traju a kostaju isto, drugo pola rasprsim po sobi koj djavo pa necu zidovi da mi se ne znoje..... a i stik je zgodan za nosenje ako zatreba, i za putovanja manje zauzima mesta

ja sam ranije isto furala dove, pa sam presla na fa kao aj malo da saram, medjutim fa manje drzi a i unisti mi neke majice, pa sam se vratila na dove i vala necu da menjam...
tako mi i za sampone najbolji su mi dove i shauma schwarzkopf (on pravi i fa)
uglavnom se drzim te dve firme kad je higijena u pitanju

- - - - - - - - - -

Mnogo ste losi ljudi oboje.Mnogo.Konacno ste to i pokazali.
Nisam stala pod tus dugo jer ne mogu da stojim ni 10-15 minuta - pala bi i polomila se a necu nikog da maltretiram da mi pomaze.Jedva hodam vec neko vreme,oporavljam se i ovo je gadno,bolno ali polako prolazi hvala Bogu.
dal je moguce da si toliko glupa
pa jel ti salu ne kapiras al ni malo pobogu :dash:
o sv kravo ima li te

i ti neces na kupanje dva dana :lol:
al u reklami su obecali tri dana, nije validan zauzin test :lol:

Kod mene je svakodnevni stres toliki problem da su dva dana cudo.I vise je nego dobar za mene.

- - - - - - - - - -

dal je moguce da si toliko glupa
pa jel ti salu ne kapiras al ni malo pobogu :dash:
o sv kravo ima li te

Sa ovakvim stvarima se krvavo ne sali nikada ni u ludilu.Samo jako zli ljudi misle da je ovo za salu i zezaju se sa necim sto nije za zezanje.

niveu nisam probala stikove, jesam dezodorans onaj na prskanje i slabo mi radi, a od njihovih sampona i kupki se drapam pa sam se manula njih totalno za svaki slucaj nista njhovo ne uzimam vise

jao ko za garnijer, izreklamirali ga bla bla...ja uzmem sampon jednom jer mi se svideo miris neki citrusi bla bla...jao majko mila nikad se vise u zivotu nisam drapala...jurila kevu da mi pregleda kosu reko da nisam neke vaske navatala....to je bilo peruti i drapanja kolko oces

osetljiva mi koza i ne mogu sve da strpam na nju, pa mi sigurnije da se drzim ovoga sto znam da mi ne smeta

- - - - - - - - - -

Kod mene je svakodnevni stres toliki problem da su dva dana cudo.I vise je nego dobar za mene.

- - - - - - - - - -

Sa ovakvim stvarima se krvavo ne sali nikada ni u ludilu.Samo jako zli ljudi misle da je ovo za salu i zezaju se sa necim sto nije za zezanje.
ti ni ne znas sta je krvava sala
idi kod psihica a ne da upires prstom u ljude sa foruma i delis im "komplimente" za svoje probleme

ti ni ne znas sta je krvava sala
idi kod psihica a ne da upires prstom u ljude sa foruma i delis im "komplimente" za svoje probleme

Ti ne razlikujes pod*ebavanje koje oni pokusavaju od sale koje ovde nema a to sto sad mene nesto kao spustas - ne drami,to je dosadno.
Forumasi koji se zaista sale,nasmeju me i koji mi realno mnogo pomazu da ovo prodje jer su prolazili kroz slicno ili isto dali su sjajne savete i velika su podrska.

jos da shvatis da ima vise vrsta humora
ne moraju sve vrste da ti budu srcu drage, al ne moras ni da dramis ko po obicaju
ne spustam te, ti si ta koja drami po temama o svom zivotu, ja ti dala prijateljski savet, psihic, a ne prebacivanje drame na druge
mozes misliti uvredila se, ma nije nego...regulisi zivot pa neces skakati ko buva na sve i svasta

Mene i dalje zanima koji je dezodorans u pitanju :rtfm:

:rtfm: Koci net,cek da izguglam sliku :rtfm: :lol:

nivea-stress-protect-48hr-anti-perspirant-spray-187244.jpg

Zlata je vredan.

Poslednja izmena:
Nikakvi stikeri,gluposti ne pomazu -to me ulepi.Nekada sam koristila Nivea dezodorans sa bisernim prahom ili tako nesto,posle toga Nivea crno i belo nesto nemam pojma - meni odgovaraju te Nivea zezalice ali ovaj sada mi je ubedljivo najbolji.

jos da shvatis da ima vise vrsta humora
ne moraju sve vrste da ti budu srcu drage, al ne moras ni da dramis ko po obicaju
ne spustam te, ti si ta koja drami po temama o svom zivotu, ja ti dala prijateljski savet, psihic, a ne prebacivanje drame na druge
mozes misliti uvredila se, ma nije nego...regulisi zivot pa neces skakati ko buva na sve i svasta

Tvoje licne frustracije nemoj ni pokusavati da lecis dramatizacijom usmerenom ka meni jer to nema efekta- drama je prazna,nepotrebna i veoma beskorisna.
Psihoterapija,dnevnik i bices kao nova ali pokusaj proekcije tvog licnog nezadovoljstva na mene nema efekta i ne moze da ti pomogne nikako.

Poslednja izmena:
Taj anti stres je odlican, njega i koristim...

Metlo, a zar se taj stik ne rasipa :think: Ja se kao kroz maglu secam da sam koristila neki i da se rasipao (osipao tacnije) bilo je belih mrvica po kupatilu... I da je to razlog sto sam i odustala od njih...

jok
ja ih drndam i u putu i to nekoliko puta mesecno budu bacani po busevima i nista
i avion je preziveo
ovo za dove i fa pricam, ostale ne znam
nisam imala nikakvo ni krunjene ni lomljene....pa oni su masniji, nisu tako suvi da se krune
mozda neka druga marka ne znam stvarno ....

- - - - - - - - - -

free image host
evo sad slikah....ovaj mucenik je proputovo po nemackoj madjarskoj i srb celog proleca :lol: bacan po svim prevoznim sredstvima....
ziv i zdrav

Koristim najseljačkiji mogući Alverde tečni dezodorans sa alkoholom koji se nalazi staklenoj bočici, ima štrcaljku kao parfem i drži svega par sati.
Ali u odnosu na sve napred pobrojane dezodoranse i antiperspirante koje ni nuklearka ne bi probila, a kamoli znoj, Alverde mi ne izaziva nikakvo zapušivanje i bolno oticanje pazuha, za razliku od svih ostalih.

Koristim najseljačkiji mogući Alverde tečni dezodorans sa alkoholom koji se nalazi staklenoj bočici, ima štrcaljku kao parfem i drži svega par sati.
Ali u odnosu na sve napred pobrojane dezodoranse i antiperspirante koje ni nuklearka ne bi probila, a kamoli znoj, Alverde mi ne izaziva nikakvo zapušivanje i bolno oticanje pazuha, za razliku od svih ostalih.

to nije seljacki, naprotiv ima i fensi cenu a i satro je ekoloski organik il sta su vec nalupali....
lepo im mirisu svidjaju mi se ali kao zastita od midenja nisu nikakvi
ja njih naprskam na majicu ko toaletnu vodicu da mirise, a pravi deodorans ispod siske :lol:

nezdravi su naravno, kao i sve....ni taj alverde nije fin ne boj se....

to nije seljacki, naprotiv ima i fensi cenu a i satro je ekoloski organik il sta su vec nalupali....
lepo im mirisu svidjaju mi se ali kao zastita od midenja nisu nikakvi
ja njih naprskam na majicu ko toaletnu vodicu da mirise, a pravi deodorans ispod siske :lol:

nezdravi su naravno, kao i sve....ni taj alverde nije fin ne boj se....
Nije nezdrav kao klasični antiperspiranti, jer ne sadrži aluminijum kao ostali.
E sad, nekome aluminijum ne smeta, no meni smeta jer mi se od klasičnih antiperspiranata prave bolne kvrge ispod pazuha, pa je za ljude poput mene Alverde i njemu slični sjajna stvar.
Lakše mi je imati još jednu bočicu na poslu i po potrebi obrisati pazuh vlažnom maramicom i naprskati ponovo, no zapušivati pore.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back