- Poruka
- 50.319
Ja se od stika sva ulepim, ne znam u cemu je fora. Ja menjam Fa sport i Nivea antistres.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi se kupala dva dana...?????????????![]()
Omasila si poentu
Dva dana se nisi prala?![]()
dal je moguce da si toliko glupaMnogo ste losi ljudi oboje.Mnogo.Konacno ste to i pokazali.
Nisam stala pod tus dugo jer ne mogu da stojim ni 10-15 minuta - pala bi i polomila se a necu nikog da maltretiram da mi pomaze.Jedva hodam vec neko vreme,oporavljam se i ovo je gadno,bolno ali polako prolazi hvala Bogu.

i ti neces na kupanje dva dana
al u reklami su obecali tri dana, nije validan zauzin test![]()
dal je moguce da si toliko glupa
pa jel ti salu ne kapiras al ni malo pobogu
o sv kravo ima li te
ti ni ne znas sta je krvava salaKod mene je svakodnevni stres toliki problem da su dva dana cudo.I vise je nego dobar za mene.
- - - - - - - - - -
Sa ovakvim stvarima se krvavo ne sali nikada ni u ludilu.Samo jako zli ljudi misle da je ovo za salu i zezaju se sa necim sto nije za zezanje.
ti ni ne znas sta je krvava sala
idi kod psihica a ne da upires prstom u ljude sa foruma i delis im "komplimente" za svoje probleme
Mene i dalje zanima koji je dezodorans u pitanju![]()
Koci net,cek da izguglam sliku

oidem sad malo da se opustim i odgledam chapija, robota koji je promenio svet.![]()
jos da shvatis da ima vise vrsta humora
ne moraju sve vrste da ti budu srcu drage, al ne moras ni da dramis ko po obicaju
ne spustam te, ti si ta koja drami po temama o svom zivotu, ja ti dala prijateljski savet, psihic, a ne prebacivanje drame na druge
mozes misliti uvredila se, ma nije nego...regulisi zivot pa neces skakati ko buva na sve i svasta
Ja se kao kroz maglu secam da sam koristila neki i da se rasipao (osipao tacnije) bilo je belih mrvica po kupatilu... I da je to razlog sto sam i odustala od njih...
bacan po svim prevoznim sredstvima....
Koristim najseljačkiji mogući Alverde tečni dezodorans sa alkoholom koji se nalazi staklenoj bočici, ima štrcaljku kao parfem i drži svega par sati.
Ali u odnosu na sve napred pobrojane dezodoranse i antiperspirante koje ni nuklearka ne bi probila, a kamoli znoj, Alverde mi ne izaziva nikakvo zapušivanje i bolno oticanje pazuha, za razliku od svih ostalih.

Nije nezdrav kao klasični antiperspiranti, jer ne sadrži aluminijum kao ostali.to nije seljacki, naprotiv ima i fensi cenu a i satro je ekoloski organik il sta su vec nalupali....
lepo im mirisu svidjaju mi se ali kao zastita od midenja nisu nikakvi
ja njih naprskam na majicu ko toaletnu vodicu da mirise, a pravi deodorans ispod siske
nezdravi su naravno, kao i sve....ni taj alverde nije fin ne boj se....