- Poruka
- 50.293
Moram na slavu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bila djak generacije

Ja i tvoja mama bi bile bffMetla ide na ignore, ja danas stvarno ne mogu te patetike, dosta mi je bila gospođa majka, nisam ja od kamena.

jerry ne serry
Žasu!Ja i tvoja mama bi bile bff![]()
Poslacu ti moju...odma ima da izlecis odnos sa svojom

Važno da imate dobre svekrve,bar jedna od vas

Kad saljes sina u bgVažno da imate dobre svekrve,bar jedna od vas![]()

Kad se vrati iz Madrida reći cu da te posjeti.Kad saljes sina u bg![]()
Dusevna si zenaKad se vrati iz Madrida reći cu da te posjeti.
Ko i sa svakom bolescu zavisnosti....Neka emisija u kojoj se takmice ko će vise omrsaviti,kako uopšte ljudi dodju do 200 kg?
Непрестано једеш, пијеш литре кока коле и лежиш.Neka emisija u kojoj se takmice ko će vise omrsaviti,kako uopšte ljudi dodju do 200 kg?
Znas kad ne mogu da gledam .Podsjetih sama sebe na neke ljude..Ko i sa svakom bolescu zavisnosti....
Isti je princip
Isto bih sve vratila pa da je 2 €.Danas kupujem u jysk i dok sam uzimao vise stvari u glavi sam racunao da je 70. Dosao na kasu, kaze 80...platih, uzeh racun i gledam za ono sto je pisalo 10 eura, na racunu 12.
Ono sto je pisalo 4 na racunu 8...tamo vamo, nesto gledali kao nije to...neke zene kad gledaju pa ne vracu na pravo mjesto a za ove druge artikle su kao pogrijesili sifru i to stvarno kosta 10 ali kasa ocitava 12.
Dobro reko', to sto ste pogrijesili sifru ispravite a ovo sto je na pogresnom mjestu necu, vracem. 2 stavke da makne i da prepravi cijene, treba da mi vrati tacno 20 eura i ja joj to kazem.
Ona mi vrace 22 i kao toliko treba, ok.![]()
Ne gledam te emisije....Znas kad ne mogu da gledam .Podsjetih sama sebe na neke ljude..
Ne bih dozvolio da me neko porezuje a imao sam potpuno pravo da platim onoliko koliko pise na izlozenoj cijeni, takav je zakon...ali ajde necu da se ciganisem nego cu im vratiti.Isto bih sve vratila pa da je 2 €.
Pa ne gledam ni ja,vrtila pa naisla.Ne gledam te emisije....
Moderni gladijatori i publika koja se nasladjuju tudjoj muci
Menjaj kanal
Ja sam jedno vrijeme gledala na tlc kanalu emisiju o debelim preko 300 kg.Neka emisija u kojoj se takmice ko će vise omrsaviti,kako uopšte ljudi dodju do 200 kg?