Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas kupujem u jysk i dok sam uzimao vise stvari u glavi sam racunao da je 70. Dosao na kasu, kaze 80...platih, uzeh racun i gledam za ono sto je pisalo 10 eura, na racunu 12.

Ono sto je pisalo 4 na racunu 8...tamo vamo, nesto gledali kao nije to...neke zene kad gledaju pa ne vracu na pravo mjesto a za ove druge artikle su kao pogrijesili sifru i to stvarno kosta 10 ali kasa ocitava 12.

Dobro reko', to sto ste pogrijesili sifru ispravite a ovo sto je na pogresnom mjestu necu, vracem. 2 stavke da makne i da prepravi cijene, treba da mi vrati tacno 20 eura i ja joj to kazem.

Ona mi vrace 22 i kao toliko treba, ok.:D

Danas kupujem u jysk i dok sam uzimao vise stvari u glavi sam racunao da je 70. Dosao na kasu, kaze 80...platih, uzeh racun i gledam za ono sto je pisalo 10 eura, na racunu 12.

Ono sto je pisalo 4 na racunu 8...tamo vamo, nesto gledali kao nije to...neke zene kad gledaju pa ne vracu na pravo mjesto a za ove druge artikle su kao pogrijesili sifru i to stvarno kosta 10 ali kasa ocitava 12.

Dobro reko', to sto ste pogrijesili sifru ispravite a ovo sto je na pogresnom mjestu necu, vracem. 2 stavke da makne i da prepravi cijene, treba da mi vrati tacno 20 eura i ja joj to kazem.

Ona mi vrace 22 i kao toliko treba, ok.:D
Isto bih sve vratila pa da je 2 €.

Isto bih sve vratila pa da je 2 €.
Ne bih dozvolio da me neko porezuje a imao sam potpuno pravo da platim onoliko koliko pise na izlozenoj cijeni, takav je zakon...ali ajde necu da se ciganisem nego cu im vratiti.

Za ovo sto su priznali gresku to nisam htio da vracem nego neka isprave cijenu.

Fora je sto to nije kombinacija zaposlenih koji na taj nacin pribavljaju korist sebi, da su tako pametni ne bi radili u jysk...nego su toliko glupi pa samo ide steta na kupce a njima ni u dzep ni iz dzepa. Mozda ne umiju da izloze artikle fino, ni cijene da naprave, ni sifre da unesu.

Neka emisija u kojoj se takmice ko će vise omrsaviti,kako uopšte ljudi dodju do 200 kg?
Ja sam jedno vrijeme gledala na tlc kanalu emisiju o debelim preko 300 kg.
Ne znam sta me je tacno fasciniralo u toj emisiji,jer su prizori bili vise za negledanje.
Tu nije bilo nikakvog takmicenja,nego su se jednostavno borili da skinu kg.
Ono sto je zakljucak je da oni koji su uspjeli da skinu kg su oni koji su priznavali da su debeli i koji nisu trazili izgovore nego pratili savjete ljekara.
Jedan slucaj mi je ostao upecatljiv.
Zena je imala preko 300 kg.Bila je ogromna, nesposobna da ustane sa neke spuzve na kojoj je lezala na podu,invalid za sve...a imala je "decka"koji je imao mozda oko 50 kg i koji je govorio da on nju voli takvu kakva jeste i da ne zeli da ona smrsa.Ona se,iako je imala neke volje da smrsa,bojala da decku nece vise biti privlacna,pa se nije ni trudila.
Koji je to nivo ludila mozga.
I takvi ljudi koji su bili toliko debeli da su bili nesposobni da se pomaknu,ipak su jeli tonu hrane.Znaci da su im drugi ukucani donosili.
I znaci da su im i oni doprinijeli tome.
A skoro svako od njih je kao uzrok svog prejedanja naveo seksualno zlostavljanje u djetinjstvu.
Niko nije naveo lijenost.
Ja ne znam sta oni jedu,ali onoliki broj enormno debelih ljudi,sigurno uzrokuje i nesto u hrani,osim kolicine.
I svi ti ljudi su uglavnom bili mladi,do mozda tridesetak godina.
I samo prema nekoliko njih sam osjetila sazaljenje,stvarno su zeljeli da smrsaju,trudili su se,mucili.
Ovi drugi su uglavnom bili sebicni egoisti koji su koristili druge ljude oko sebe da im donose i prinose hranu i brinu o njima,a svaku kritiku su docekivali sa ljutnjom.
I nikad na kraju tih emisija nisu prikazali da li se iko od tih ljudi vratio na normalnu tezinu.
Ja mislim da nije.

Ту једну кад је смршала је муж оставио. Он је имао жешћи проблем и болестан фетиш.

И ја сам то гледала и нервирала се. Више не бих. Сагласна сам са Метлом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back