mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.610
Samo kad se zeznem i sa terase ne proverim da li ima nekog da čeka u redu.Kako god nema čekanja.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kad se zeznem i sa terase ne proverim da li ima nekog da čeka u redu.Kako god nema čekanja.![]()
Jesam, nista da pijem lek protiv bolova i da šetam proći će.O pa onda lagano.
A šta je sa kukom, jesi rekla šta si uradila i da te još boli?
I da ne kupuješ neproverene gluposti.Jesam, nista da pijem lek protiv bolova i da šetam proći će.

Nije to glupost nego meni iz nekog razloga ne odgovara. Držim se ja DiklofenaI da ne kupuješ neproverene gluposti.![]()
Nauci da pisesDisu ti meni cipiripi![]()
JesiNe mogu da tvrdim, ali nešto mi se čini da sam ga ja branila. Ili možda i nije taj...
За 1.5 милион еура није могла више, то се додатно плаћа.Bas su se potrudili...mislim,razlika je drasticna.![]()
За 1.5 милион еура није могла више, то се додатно плаћа.

Ajde razmisli malo... Kod mene ne štrajkuju. Ne smeju, znaju da ću posle opet da idem kod njih. Hohoho.Ti mala da cutis, zbog tebe strajkuju u posti![]()
За те паре лично би Вињели устао из гроба да га уради.Da su ga bar napravili, pa da im oprostiš![]()
Ko kaze da nase babe nisu bile moderne?Pogledajte prilog 1447561
Prevrcem po ormar imam li koje carape da prodam,dobra je cijena ove zime, da se malo popravim![]()
Oni kad te vide ne idu u strajk nego potpisuju blanko ostavkeAjde razmisli malo... Kod mene ne štrajkuju. Ne smeju, znaju da ću posle opet da idem kod njih. Hohoho.

#teskoeЗа 1.5 милион еура није могла више, то се додатно плаћа.
A nestalo im i plavog tonera.За 1.5 милион еура није могла више, то се додатно плаћа.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw30l7O6d_v1zS8_ZK7Zr2dDMože li neko da mi kaze kako da kupim karte za utakmicu Real Parizan 21.12?Sinu rodjendan, da ga obradujem,pomagajte.
Veze blage nemam gdje da tražim on line. Pitala sam na sportu ali mozda i ovde neko zna
Nasla sam to ali ne znam na kojoj strani da kupim,gdje sjede naši gdje stranci. To je bilo pitanje koje nisam dobro formulisala.

Da.U Madridu?
Hvala ti,ovde je bolje nego gdje sam ja gledala. Al sam duduk za sport pa ne umijem ni karte da kupim.
Колико сам схватила, назначиш Део у гостима.Nasla sam to ali ne znam na kojoj strani da kupim,gdje sjede naši gdje stranci. To je bilo pitanje koje nisam dobro formulisala.![]()
Зашто му не даш паре па нека резервише сам.Hvala ti,ovde je bolje nego gdje sam ja gledala. Al sam duduk za sport pa ne umijem ni karte da kupim.