limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam gdje si ti vidio bilo kakvo nagovaranje? Izgleda da bas nemas neko logicko rasudjivanje onog sto procitas.Limunada je nesto bogu zgrijesila pa sad oce da se iskupi tako sto ce nagovoriti nekog da se krsti.![]()
jel bilo krkanluka na terenuTamo gde je religija uvek je svadja![]()
Ma jok, toliko su razvukli sastanak da sam zaglavila ... Bzv... Bice neki drugi dan...jel bilo krkanluka na terenu
Metlo, ti si žena od znanja, gde da nađem minjone a da su pravi?Ma jok, toliko su razvukli sastanak da sam zaglavila ... Bzv... Bice neki drugi dan...
Stamevski... Maxi i idea ih prodajuMetlo, ti si žena od znanja, gde da nađem minjone a da su pravi?
Ovo što sam nagazila je bogu plakati.
Patišpanj i fondan, fuj.
carska slastičara!!na uglu dusanove i kralja petra
Srce si, fala ti.Stamevski... Maxi i idea ih prodaju
I imaju svoju poslasticarnicu na obilicevom vencu
Kod mene na dorcolu ima dobre onaj goranac na uglu dusanove i kralja petra
Poslasticarnica milica u skadarliji takodje ima dobre
Ne znam za druge delove grada....
bićeš dembela ejSrce si, fala ti.![]()
a samo 1, da probambićeš dembela ej
Тренутно читам Зидање амбиса Бранислава Јанковића...зидање манастира Дечани.Е, идите у першун
Од свега расправа
Иначе, некако делим мишљење са ПИЛ иако и Лимунадицу јако волим.
А наука као има одговоре?Тренутно читам Зидање амбиса Бранислава Јанковића...зидање манастира Дечани.
Занимљива екипа градитеља. Срђ Хиландарац, одрастао тамо али није монах, фра Вито Которанин и Видоје бунарџија који верује у наше паганске богове и не пристаје на хришћанство...свако има своју веру, свако има питања и сумње о туђој вери, али и о својој.
Свако има овоземаљска искушења кроз која пролази.
И у неким питањима проналазим себе и сваког од нас.
Вера није наука, или верујеш или не, нема одговоре на све.
alo breUf ceo dan mi je lose
Prekjuce me pola dana zigalo oko srca i leva ruka.... Danas mi cuka srce i sva sam samlevena
Kapiram da cu srcku da dobijem, lepo dumrem i da se odmorim
Ostavljam ti sismisa u amanetalo bre
Како која наука, неке су врло егзактне, у некима се још увек бауља.А наука као има одговоре?
Бауљамо по мраку и даље, само нам добар маркетинг.
Друга ствар је што људи имају научна предубеђења ничим оправдана јер све што дубље гребеш, схваташ да је одговора све мање.
Да, ова на коју се ослања прављење оружја је одлична.Како која наука, неке су врло егзактне, у некима се још увек бауља.
Није само медицина наука, а и не верујем да лек за рак не постоји. Само је много исплативије лечити него излечити од било чега.Да, ова на коју се ослања прављење оружја је одлична.
Бомбе усавршене до перфекције.
Ал' лек за рак још немамо, а ни за шизофренију, опоравак покиданих нервних путева...
Али су зато светлост дана угледале неке нове физичке законитости за које смо у школама учили да су немогуће.
У светлости тога мени нису јасни људи који исмевају религиозна учења или их тек тако одбацују јер су као неегзактна.
Па и она садрже у доброј мери психологију, социлогију, филозофију.
Није, наравно, али је ипак једна од најкориснијих људској врсти јер игра велику улогу у остваривању/враћању квалитета живота.Није само медицина наука, а и не верујем да лек за рак не постоји. Само је много исплативије лечити него излечити од било чега.
Што се вере тиче, она јесте заснована на психологији појединца и психологији масе.