Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaко иду припреме? :) Како су зубићи?
Zubi katastrofa ove nedelje :sad2:
A pripreme još gore :rotf:
Ja sam daleko pa imam osećaj da se dešava nekom drugom i radujem se kao kad idem kod nekog drugog na veselje :lol:
Prekjuče se setim da nemamo fotografa, zovem muža i kažem mu. Kaže on, znam,sad sam prolazio pored foto radnje i setio se :lol:
Ušao i zakazao, srećom bilo sve ok jer je novembar slab mesec sa proslavama.

Ja sam daleko pa imam osećaj da se dešava nekom drugom i radujem se kao kad idem kod nekog drugog na veselje :lol:
Prekjuče se setim da nemamo fotografa, zovem muža i kažem mu. Kaže on, znam,sad sam prolazio pored foto radnje i setio se :lol:
Биће феноменално! Знам :heart:
Само ми жао што трпиш бол.

Ma bice to sve super ❤️
Zao mi za zubice, oces to srediti ovde ili tu?

Ma bice to sve super ❤️
Zao mi za zubice, oces to srediti ovde ili tu?
Moram u Luxu, kad se vratim iz Srbije početkom novembra. Ne mogu da čekam do Nove godine, dugo mi je i previše bolno.

E bas super sto ste pokrenule pitanje priprema, sad sam poručila i tortu:lol:

Prilozi

• Screenshot_20231016_182311_Instagram.jpg
    Screenshot_20231016_182311_Instagram.jpg
    136,4 KB · Pregleda: 13
Znate li koliko trpi moj ocd :malav:
Ja koja nemam sve pod kontrolom i sve ovo rešeno već sad, bar dve nedelje pre događaja?
Ali, odlučila sam da kuliram i da mm preuzme većinu obaveza, što je do sada sa teškom mukom obavio.
Sto se i vidi, a ja sam polako shvatam da ko zna sta sam sve zaboravila:rotf:

Ja koja nemam sve pod kontrolom i sve ovo rešeno već sad, bar dve nedelje pre događaja?
Ali, odlučila sam da kuliram i da mm preuzme većinu obaveza, što je do sada sa teškom mukom obavio.
Samo vodi racuna da pred svestenikom ides ruku pod ruku sa muzem, ali ipak pola koraka iza njega.
Tako treba, inace ne valja rabota

Ja nemam privatno iskustva sa tim slavljima, a poslovno imam, i da ti kazem, sve sve ali muzika, jjebes da li imas fotografa, jjebes da li je sala roze ili plava... Muzika tj bend je taj koji dize atmosferu. Ako je bend los nemas ni provod. Eto to ti je moj savet, nadji dobar bend

Изаћи ћеш јача него икада! :heart:
Ваља некада себе обуздавати. То су мале, личне победе. :)
Колико пута се сва унесем, зајапурим, расплинем... а ништа не буде боље него када си флегма.

А то кајсија боја не може бити од беле чоколаде? Ја већ замислила да су је обојили, па излили кругове на папир који је савијен и тако оставили да се стегне.
Može, ali je verovatnije da će biti papir. Ovo na slici sigurno nije čokolada.

Ja nemam privatno iskustva sa tim slavljima, a poslovno imam, i da ti kazem, sve sve ali muzika, jjebes da li imas fotografa, jjebes da li je sala roze ili plava... Muzika tj bend je taj koji dize atmosferu. Ako je bend los nemas ni provod. Eto to ti je moj savet, nadji dobar bend
Sve znam, muzika je prva obezbeđena :D

Samo vodi racuna da pred svestenikom ides ruku pod ruku sa muzem, ali ipak pola koraka iza njega.
Tako treba, inace ne valja rabota
Ја никако себи да закажем крштење.
Слушам беседе једног из БГ и он ми се јако допада, најрадије бих код њега али ми је цимање путовати. А овај код мене неки дан избацио мале близанце, тројке, као ометају :evil: Изеш тог попа!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back