- Poruka
- 63.764
Код нас хладно, али сунцееее 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боме, 6 степени, брррр...још ова два дана топло дању, а онда наредних 10 месеци зимаKod nas toplo i sunce![]()
Ja u kratkim rukavimaБоме, 6 степени, брррр...још ова два дана топло дању, а онда наредних 10 месеци зима![]()
Јој...мораћеш ти да набавиш себи нову пуфну, толико љубави не сме да остане неподељеноA kad puste grejanje pa topli radijatori milina, a nema ko da spava na njima![]()
Sad bi to bio haram...Јој...мораћеш ти да набавиш себи нову пуфну, толико љубави не сме да остане неподељено![]()
Ne bi trebalo da ti se tarifira.Ma ja sam sa a1 zvala, nemam pojma koji je operater onoj kozi tamo
Nema bre nista za dz![]()
Нисам ни мислила сад, прерано је и очекивала би да буде иста, а не може...мени је требало много година да узмем другог пса, а и то је било више због детета.Sad bi to bio haram...
Mozda kasnije... Tamo ko zna kad...
Sad mi je sama pomisao na to neoprostiv greh prema cici, njeno visocanstvo ne moze biti tako olako zamenjeno
Trebali bi ovih dana da rade tople probe.A kad puste grejanje pa topli radijatori milina, a nema ko da spava na njima![]()
bas ce da se pokvari.Doduse rekose da se i od ponedeljka vreme drasticno kvari.
kisa i 15 stepeni sledece nedelje.
neka topla rec?baksuze od meteorologa
kazi neku toplu rec kao
pojevtinice grejanje i sl
Evo...pojevtinice grejanje,ako uspes da ga navatas iz efekta staklene baste...kad mogu gleceri,sto ne i mibaksuze od meteorologa
kazi neku toplu rec kao
pojevtinice grejanje i sl
Ma.... Iako sam znala da nam se blizi kraj, jos kad su posumnjali na limfom, pa kao akde imas kao vremena da se pripremisНисам ни мислила сад, прерано је и очекивала би да буде иста, а не може...мени је требало много година да узмем другог пса, а и то је било више због детета.
Ја сам са госпођицом баш причала о томе колико је млада мачка, и њој је жао, чисто да ти пренесем.Ma.... Iako sam znala da nam se blizi kraj, jos kad su posumnjali na limfom, pa kao akde imas kao vremena da se pripremis
Ali dzaba, nista to ne olaksava
Najvise me boli sto je mlada, tek je na polovini zivota, to je ko kad ode covek u srednjim tridesetim
Sve se mislim lakse bi mi bilo da je docekala neke lepe godine za njih... Tamo 15,16... A vrv se samo zavaravam
Meni se cini da je roming kad neko iz Srbije ode u Crnu Goru, pa ti iz Srbije zoves njega ili on tebe...osim sto je samo trenutno u CG, ima srb broj, srb mreza...e to je valjda roming.
A ako zoves Crnu Goru, to je druga drzava, druga mreza, nije to roming...mislim.![]()
Ti si formirani kretenTrebali bi ovih dana da rade tople probe.
Za dva dana zvanicno krece grejna sezona.
Doduse rekose da se i od ponedeljka vreme drasticno kvari.
Pozdravi mi deteЈа сам са госпођицом баш причала о томе колико је млада мачка, и њој је жао, чисто да ти пренесем.
А то имаш времена да се привикнеш просто не пије воду, исто боли и ту нема привикавања.
To je vec receno,kasnis.Meni se cini da je roming kad neko iz Srbije ode u Crnu Goru, pa ti iz Srbije zoves njega ili on tebe...osim sto je samo trenutno u CG, ima srb broj, srb mreza...e to je valjda roming.
A ako zoves Crnu Goru, to je druga drzava, druga mreza, nije to roming...mislim.![]()
zasto?Ti si formirani kreten
(pisi karton slobodno)
nemoj molim te da mislis ...
Šta je roming i kako funkcioniše?
Koncept rominga je ustvari vrlo jednostavan.
Naziv potiče od engleske reči “roam” što u bukvalnom prevodu znači lutati, a u ovom kontekstu predstavlja “lutanje” vaseg mobilnog telefona da uhvati signal izvan matične zemlje.
Dok ste u Srbiji, vi koristite mrežu svog operatera i plaćate osnovnu tarifu. Kada napustite granice naše zemlje, vaš telefon mora da se poveže na neku drugu mrežu kako bi i dalje mogli da obavljate pozive, šaljete SMS poruke i ostalo.
Čim se vaš telefon poveže na drugu mrežu vi ste u romingu.
Nije nego vi ne kontate da je ona zvala zenu koja zivi u CG, koja ima CG broj. Zvala je drugu drzavu.To je vec receno,kasnis.![]()
Nema to veze, važno je da sa mts broja zove mtl broj u CG to je jedna ista firma. Ako se zovu druge mreže onda se nešto placa. Kad odeš u CG i imaš mts karticu povezes se na mtl mrežu i normalno koristiš telefon kao da si u Srbiji.Nije nego vi ne kontate da je ona zvala zenu koja zivi u CG, koja ima CG broj. Zvala je drugu drzavu.
Nije zvala zenu koja je iz Srbije otisla u Crnu Goru i tamo se sa recimo mts karticom nakacila na crnogorsku mrezu.