pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.279
svi ste u pravu i svi ste mi lepi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasla si da se objasnjavas sa osobom koja se podsmeva smrti necije zivotinje... Sta ce ti to... BataliТабе, рибицу кад сам куповала месец дана сам читала о акваристици. Узимаш живо биће, шта си очекивао?
Него су објавиле да су удомиле због кликова, е сад се укењале јер је обавеза.
Sta si pio?svi ste u pravu i svi ste mi lepi
Irskukafu samo![]()
Ne mogu nije mi do smejanjametlo aj se napijemo kao goveda
ma utrnemo od alkohola, koje crno smejanjeNe mogu nije mi do smejanja![]()
To je bljakma utrnemo od alkohola, koje crno smejanje
Usla ja al nema nista u aplikaciji, stoji zaduzenje 0@Metla na vestici što se tiče tog poziva, zar ne možeš da vidiš listing preko aplikacije ?
Prošle godine sam bila u Makedoniji i odatle zvala makedonski mobilni broj, bilo je uračunato u tarifu, ali kad sam došla kući i iz Srbije isti taj broj zvala, bilo mi je naplaćeno tipa 30 dinara po minutu.
Možda je sad nešto drugačije.
treba sledeći dečko da ti se zove veselinTo je bljak
Pijem kad sam vesela
Да је чукнула тебе, а не ауто, пу пу далеко било, не бисте се смејале.Чукнула ме девојка, блене у телефон и вози. Решиле, надавале се комплимента једна другој и договориле кафу![]()
Пребацила ми одмах паре, није се извлачила. Али сам јој рекла, доста је млађа, да јој ово буде лекција. Не дај боже неко дете да излети или нешто. Мора да се гледа.Да је чукнула тебе, а не ауто, пу пу далеко било, не бисте се смејале.
Мене та бахатост у вожњи излуђује...возиш ауто, не тротинет, угрожаваш нечији живот
Ебло вас куцкање по телефону док возите, стручњаци...
Kad sam se podsmevao?Nasla si da se objasnjavas sa osobom koja se podsmeva smrti necije zivotinje... Sta ce ti to... Batali
To ti je ko da objasnjavas slepoj osobi boje
Ne mogu da dignu protiv njega.Sta se desava sa slucajem ribnikar?
Digli su optuznice protiv tate i mame, ok, ali ne cujem da su digli i za malog monstruma??
Jos ako imas i kasko osiguranje, ono pokriva popravku a tebi legle pare od maleПребацила ми одмах паре, није се извлачила. Али сам јој рекла, доста је млађа, да јој ово буде лекција. Не дај боже неко дете да излети или нешто. Мора да се гледа.
e da vidiš letosДа је чукнула тебе, а не ауто, пу пу далеко било, не бисте се смејале.
Мене та бахатост у вожњи излуђује...возиш ауто, не тротинет, угрожаваш нечији живот
Ебло вас куцкање по телефону док возите, стручњаци...
Немам. Само нека пази други пут. Телефон у торбу!Jos ako imas i kasko osiguranje, ono pokriva popravku a tebi legle pare od male![]()
Када год неко килави или је кокошка са телефоном или неки деда.e da vidiš letos
prilazim raskrsnici, ispred mene jedan auto
ne pomera se ceo minut ili i duže, kolona iza mene
ja izađem da vidim, pomislim možda je umro vozač
da ti ne pričam o sirenama
kad u kolima krava čuka u telefon
i ladno se pravi da me ne vidi
ja čuk čuk na prozor, ona gas i ode
ne znam da li je za šamaranje ili za ludnicu ali za jedno sigurno jeste
A zasto nisi svirnuo?e da vidiš letos
prilazim raskrsnici, ispred mene jedan auto
ne pomera se ceo minut ili i duže, kolona iza mene
ja izađem da vidim, pomislim možda je umro vozač
da ti ne pričam o sirenama
kad u kolima krava čuka u telefon
i ladno se pravi da me ne vidi
ja čuk čuk na prozor, ona gas i ode
ne znam da li je za šamaranje ili za ludnicu ali za jedno sigurno jeste
drugi iza su dovoljnoA zasto nisi svirnuo?![]()