Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je od č postalo l pojma nemam, kucam sa kompa, ispravila sam.
Elem, oni sa parade 2019, a gledala sam i još po nešto.
Rusi su ludi, al ovi su nadmašili sve ludake na gomilu.
Oni ćute i rade, ne hvale se mnogo, planiraju za 1000 godina unapred.
To kad krene neće stati kod Berlina.
Мислила сам нешто конкретно се десило данас. А то за Кинезе...тек ћемо да их искијавамо.

Него, да ли сте читали да су неке близнакиње инфлуенсерке вратиле у азил пса кога су недавно усвојиле :evil:
И још питају шта није у реду са људима који су их због тога напали, треба да се лече ти злотвори, јер оне су фине...нису куче избациле на улицу :roll:
И то инфлуенсер?

• Podržavam
Reactions: Red
Него, да ли сте читали да су неке близнакиње инфлуенсерке вратиле у азил пса кога су недавно усвојиле :evil:
И још питају шта није у реду са људима који су их због тога напали, треба да се лече ти злотвори, јер оне су фине...нису куче избациле на улицу :roll:
И то инфлуенсер?
Videla sam
Ne mogu ja to da gledam pa sam premotala na brzinu... Trenutno sam u takvom mod da bih ja to resila sacmarom mozak da se preslika na zid

Pazi jasno je meni sta su htele da kazu, ne izbacuj na ulicu nego ako vec ne mozes da cuvas donesi u azil, i to je ok, problem je nacin na koji su to uradile, problem je tekst koji izgovaraju. I problem je sto u celoj prici postoji problem na pocetku - ne uzimaj da gajis zivo bice ako nisi spreman da se posvetis, to nije igracka koju vracas ili izbacujes.

Ma mislim ne mogu... Jednostavno ne mogu da svarim te teme... Jedino da pocnem da se kupam u bromazepanu... Zato preskacem temu...

Kad su mogli lava na ulicu zašto ne bi psa? Bolesni umovi.
Ode kiki isti dan kad i cici 😞

Ne znam ljudi, ja kad su te stvari u pitanju pretvaram se u azdaju.... Nahranila bih lavove tim monstrumima. Samo odvedes u savanu i pustis, pa snimas dokumentarac kako beze a jure ih lavice i hijene... Da im objasnim sta je karma.... ma gremija odma dobijem :cistinaocare:

Objasnio

Screenshot_20231010_160633.jpg

Štitna sve isto kao pre 4 god, kaže doca ko zna kad si ti to zapatila i da je kontrola potrebna samo po potrebi.
Silno se isćaskali, sve fino, stručno, smorio se kad je čuo da su mi svi silni stručnjaci iz Srbije hteli vaditi organ koji funkcioniše i sa promenama koje miruju ko zna od kada.
Њах, то ти је као слепо црево, шта знају ти стренџери :manikir:

Moram da se umešam, al sigurno znaju više jer da ovi ovde znaju nešto ne bih ga dva puta operisala u roku od 9 godina.
Ne šalim se. Prvi put laparaskopija, ostao deo koji se nakon 9 godina upalio i pukao, rez na stomaku kao da sam Murat.

Svaki hirurg na svetu više voli da seče nego leba da jede.
Al što ja moram dva puta za istu stvar?
Rekla sam mom doci da me turi u knjigu kad bude pisao neki rad i da mi da pola honorara.
Samo me gledao, hihihi. :mrgreen:
Ја сам кивна на наше хирурге још од мамине болести.
То запело да је оперише, ја је једва извучем испод ножа јер човек не жели да да упут за даље, увредио се, одведемо је у С. Каменицу, др се крсти и десном и левом. Каква операција, кад је на овом месту смртност на столу је 96 посто...толико о стручности.
Тако да штитна жлезда мање, више, врло важно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back