Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,noćas sam sanjala taba.:eek:
Šta kaže sanovnik na to? 😂
Sanjam da mi je on poklonio plavu adidas majicu i šorc veličine m 😂,koji je sav izbušen,u nekim rupama.I ja razmišljam kako mi je promašio broj,nisam ja baš toliko zgodna.😂😂😂
Мени је врхунац био када сам сањала да се Чичак и ја купамо заједно у кади. А жену нисам лично ни упознала.

po običaju rizikuješ da usereš stvar pa onda jao jao a đeje mozak :roll:
Pa nece kucka od agenta dve nedelje da mi se javi na viber
Pravi se mutava
Pa sam joj nasla drugi broj, i zvala sa sima, necu na viber da vidi ko je zove
I naravno javila se, ne zna ko je :malav: tu sam te cekala
Kao ubija se od posla nije stigla... Ma nije nego
Sto se mene tice raditi nece, samo da mi posalje iz katastra papir i dovidjenja prijatno. Agenata barem ima ko gowana, naci ce nekoga manje lenjog

Pa nece kucka od agenta dve nedelje da mi se javi na viber
Pravi se mutava
Pa sam joj nasla drugi broj, i zvala sa sima, necu na viber da vidi ko je zove
I naravno javila se, ne zna ko je :malav: tu sam te cekala
Kao ubija se od posla nije stigla... Ma nije nego
Sto se mene tice raditi nece, samo da mi posalje iz katastra papir i dovidjenja prijatno. Agenata barem ima ko gowana, naci ce nekoga manje lenjog
ajde više prodaj to pa da mi kupiš neke zvučnike

Него, да ли сте читали да су неке близнакиње инфлуенсерке вратиле у азил пса кога су недавно усвојиле :evil:
И још питају шта није у реду са људима који су их због тога напали, треба да се лече ти злотвори, јер оне су фине...нису куче избациле на улицу :roll:
И то инфлуенсер?
A sta je bolje?
Da su ga samo sutnule na ulicu sto vecina radi?
Ako ga vec ne zele iz odredjenog razloga bolje je da ga vrate.

Nije svako za psa. Pas trazi obavezu. Ja nemam psa samo zato sto znam koliko sam odsutan od kuce i ne bih mogao da ga redovno setam i hranim jer cesto imam sluzbena putovanja i poludnevna ili celodnevna odsustva kad sam na poslovnim sastancima.

Ljudi,noćas sam sanjala taba.:eek:
Šta kaže sanovnik na to? 😂
Sanjam da mi je on poklonio plavu adidas majicu i šorc veličine m 😂,koji je sav izbušen,u nekim rupama.I ja razmišljam kako mi je promašio broj,nisam ja baš toliko zgodna.😂😂😂
Да си сањала Средоја, добила би лепу народну ношњу и венац од пољског цвећа за косицу.

A sta je bolje?
Da su ga samo sutnule na ulicu sto vecina radi?
Ako ga vec ne zele iz odredjenog razloga bolje je da ga vrate.

Nije svako za psa. Pas trazi obavezu. Ja nemam psa samo zato sto znam koliko sam odsutan od kuce i ne bih mogao da ga redovno setam i hranim jer cesto imam sluzbena putovanja i poludnevna ili celodnevna odsustva kad sam na poslovnim sastancima.
Табе, рибицу кад сам куповала месец дана сам читала о акваристици. Узимаш живо биће, шта си очекивао?
Него су објавиле да су удомиле због кликова, е сад се укењале јер је обавеза.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back