pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.262
kupus in fabula hahahaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде... @Metla na vestici Моца каже да знаш шта треба рано на сабајлеmina ae trigeruj metlu da se izguziči da se i ta rutina obavi brate pa da se nešto pametno radi
Moze al da se preskoci "dobro jutro" jer dobro ne moze da budeАјде... @Metla na vestici Моца каже да знаш шта треба рано на сабајле![]()
Па нисмо рекли бројтро... пустила бих те ја ове недеље, али Моца не даMoze al da se preskoci "dobro jutro" jer dobro ne moze da bude
![]()
Мени је врхунац био када сам сањала да се Чичак и ја купамо заједно у кади. А жену нисам лично ни упознала.Ljudi,noćas sam sanjala taba.
Šta kaže sanovnik na to?
Sanjam da mi je on poklonio plavu adidas majicu i šorc veličine m,koji je sav izbušen,u nekim rupama.I ja razmišljam kako mi je promašio broj,nisam ja baš toliko zgodna.
![]()
Gole??????Мени је врхунац био када сам сањала да се Чичак и ја купамо заједно у кади. А жену нисам лично ни упознала.
Како другачијеGole??????![]()
Nema rominga za zapadni Balkan.A osim toga,nisi u romingu ako si u Srbiji,sa srb.karticom.Kad zovem crnu goru, mobilni na mobilni, je l to roming?
Znaci ja iz bga sa srb karticom zovem crnogorku u podgorici sa cg karticom
Ne pricam o viberima i sl, vec direktno na sim
Ocu napravim sebi astronomski racun?
Pa to je sjajnoКако другачије![]()
Ne zezaj!!!! Vauuu pa to je bas lepoNema rominga za zapadni Balkan.
po običaju rizikuješ da usereš stvar pa onda jao jao a đeje mozakNe zezaj!!!! Vauuu pa to je bas lepo
Ja vec pocela da se presabiram koliko li ce da mi roknu racun
Hvala![]()
awwwКако другачије![]()
BiH,Srbija,Cg,Makedonija i Albanija.Ne zezaj!!!! Vauuu pa to je bas lepo
Ja vec pocela da se presabiram koliko li ce da mi roknu racun
Hvala![]()
Нисам против њих, него против циркуса.Pa to je sjajno
A zato si ti protiv gejevasad je sve jasno
Pa nece kucka od agenta dve nedelje da mi se javi na viberpo običaju rizikuješ da usereš stvar pa onda jao jao a đeje mozak![]()
ajde više prodaj to pa da mi kupiš neke zvučnikePa nece kucka od agenta dve nedelje da mi se javi na viber
Pravi se mutava
Pa sam joj nasla drugi broj, i zvala sa sima, necu na viber da vidi ko je zove
I naravno javila se, ne zna ko jetu sam te cekala
Kao ubija se od posla nije stigla... Ma nije nego
Sto se mene tice raditi nece, samo da mi posalje iz katastra papir i dovidjenja prijatno. Agenata barem ima ko gowana, naci ce nekoga manje lenjog
A sta je bolje?Него, да ли сте читали да су неке близнакиње инфлуенсерке вратиле у азил пса кога су недавно усвојиле
И још питају шта није у реду са људима који су их због тога напали, треба да се лече ти злотвори, јер оне су фине...нису куче избациле на улицу
И то инфлуенсер?
Мени је врхунац био када сам сањала да се Чичак и ја купамо заједно у кади. А жену нисам лично ни упознала.
Да си сањала Средоја, добила би лепу народну ношњу и венац од пољског цвећа за косицу.Ljudi,noćas sam sanjala taba.
Šta kaže sanovnik na to?
Sanjam da mi je on poklonio plavu adidas majicu i šorc veličine m,koji je sav izbušen,u nekim rupama.I ja razmišljam kako mi je promašio broj,nisam ja baš toliko zgodna.
![]()
Dzaba se vadis sadНисам против њих, него против циркуса.
Vis da imam posla sa idiotomajde više prodaj to pa da mi kupiš neke zvučnike
Табе, рибицу кад сам куповала месец дана сам читала о акваристици. Узимаш живо биће, шта си очекивао?A sta je bolje?
Da su ga samo sutnule na ulicu sto vecina radi?
Ako ga vec ne zele iz odredjenog razloga bolje je da ga vrate.
Nije svako za psa. Pas trazi obavezu. Ja nemam psa samo zato sto znam koliko sam odsutan od kuce i ne bih mogao da ga redovno setam i hranim jer cesto imam sluzbena putovanja i poludnevna ili celodnevna odsustva kad sam na poslovnim sastancima.