- Poruka
- 4.109
Čuvaj se Kineza poklone kad nosi.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какви сад Кинези?Luvaj se Kineza poklone kad nosi.
Kako je od č postalo l pojma nemam, kucam sa kompa, ispravila sam.Какви сад Кинези?
Мислила сам нешто конкретно се десило данас. А то за Кинезе...тек ћемо да их искијавамо.Kako je od č postalo l pojma nemam, kucam sa kompa, ispravila sam.
Elem, oni sa parade 2019, a gledala sam i još po nešto.
Rusi su ludi, al ovi su nadmašili sve ludake na gomilu.
Oni ćute i rade, ne hvale se mnogo, planiraju za 1000 godina unapred.
To kad krene neće stati kod Berlina.
Pa uskočile ste između postova pa ispalo bezveze.Мислила сам нешто конкретно се десило данас. А то за Кинезе...тек ћемо да их искијавамо.
Jedino ako ima kineske ofingere.Ja se ne brinem sve dok Kinezi ne pocnu da iskacu iz Afrinog ormara.![]()
Цитирај, жено, цитирај, да не мислим да је то твој унутрашњи ток мислиPa uskočile ste između postova pa ispalo bezveze.
Brže ste od munje.![]()
Ma mrzi me, a i spava mi se, vreme da se legne i odane malko.Цитирај, жено, цитирај, да не мислим да је то твој унутрашњи ток мисли
А и да ти не упадамо...
Videla samНего, да ли сте читали да су неке близнакиње инфлуенсерке вратиле у азил пса кога су недавно усвојиле
И још питају шта није у реду са људима који су их због тога напали, треба да се лече ти злотвори, јер оне су фине...нису куче избациле на улицу
И то инфлуенсер?
Ode kiki isti dan kad i ciciKad su mogli lava na ulicu zašto ne bi psa? Bolesni umovi.
Њах, то ти је као слепо црево, шта знају ти стренџериŠtitna sve isto kao pre 4 god, kaže doca ko zna kad si ti to zapatila i da je kontrola potrebna samo po potrebi.
Silno se isćaskali, sve fino, stručno, smorio se kad je čuo da su mi svi silni stručnjaci iz Srbije hteli vaditi organ koji funkcioniše i sa promenama koje miruju ko zna od kada.
Ja se ne brinem sve dok Kinezi ne pocnu da iskacu iz Afrinog ormara.![]()
Ја сам кивна на наше хирурге још од мамине болести.Svaki hirurg na svetu više voli da seče nego leba da jede.
Al što ja moram dva puta za istu stvar?
Rekla sam mom doci da me turi u knjigu kad bude pisao neki rad i da mi da pola honorara.
Samo me gledao, hihihi.![]()