pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.238
mica mawa žali se deki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što reče knjaz naš narod se ućutao popuštajPoludeo svet nacisto
Nesto cuti onaj ludak iz severne koreje, odavno nije pretio nekim nuklearkama, jos samo on fali pa da se kompletiramo
E imam istu ovakvu fotku gradonalcenik cacka i direktor nisa, kako ona seljacina zadrigla druguje sa onim gospodinom ja ne znam, niDJe veze....Pogledajte prilog 1425265
mica mawa žali se deki
To je prevazidjeno... Ce da razmenjujemo pisma putince i ja preko ai aplikacijaUči ruski trebaće.![]()
Ова слика је толико болесна.Pogledajte prilog 1425265
mica mawa žali se deki
E nisi ga izgleda vidjela kako pleše u žutom trikouОва слика је толико болесна.
ni tutankamon ne pada niza stepeniceMogo je da grli i sarkofag tutankamona, isti filing
il mog dušanaMogo je da grli i sarkofag tutankamona, isti filing
Који? Мали или матори?E nisi ga izgleda vidjela kako pleše u žutom trikou
Mali.Који? Мали или матори?
Dobro, nemo posle bude kuku lele kad AI zaebe prevod pa izazoveš 3 svecki zbog malo grejanja.To je prevazidjeno... Ce da razmenjujemo pisma putince i ja preko ai aplikacija
Je l reko nas vodja da ce nam glavni izlozbeni adut za expo 2027 biti ai tehnologije... Molim lepo
Метло, седи си мирна, тамо не гледају шта доватавају...ће будеш онодена странкаNesto razmisljam, ne mogu da spavam od stresa pa cete mi oprostiti na lucidnim razmisljanjima, sto me bre palma nije zvao da mu slikam bunga bunga zurke![]()
Dupe uz zidМетло, седи си мирна, тамо не гледају шта доватавају...ће будеш онодена странка![]()
Opet neki cvorici na stitnoj?Pijem kafu, mrkla mrakčina, napolju 5 stepeni, radim prvu smenu a posle idem na punkciju stitne al me bar jutros nista nije bolelo kad sam ustala, nat grejt nat teribl.