Sećam naravno...Ta brojnost je prestala onog trenutka kad su počeli da imaju po 9ro deca, a mi po jedno dva.
Sećaš se Martinovića? Tad je počela ozbiljna igra, ljudi se uplašili i krenula bežanija.
Meni je jasno za tamo, ali za ovde mi nije jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećam naravno...Ta brojnost je prestala onog trenutka kad su počeli da imaju po 9ro deca, a mi po jedno dva.
Sećaš se Martinovića? Tad je počela ozbiljna igra, ljudi se uplašili i krenula bežanija.
Za odvajanje kosova se zna jos kad se sklapala vestacka tvorevina jugoslavijaTa brojnost je prestala onog trenutka kad su počeli da imaju po 9ro deca, a mi po jedno dva.
Na ovo si me ubediometlo kandiduj se za poslanika
ceo forum će te voli + redovna plata solidna, menza skupštinska sa fabričkim cenama

Sve to ja znam, rekoh taj deo priče mi je jasan.Za odvajanje kosova se zna jos kad se sklapala vestacka tvorevina jugoslavija
Svako ko misli da je to sad nesto u poslednjih 30god aktuelno grdno se vara i veoma malo zna domacu istoriju
Tako da suludo je upirati prstom pa reci e krivi su sto su prodali
Nije narod kriv, vec drzava ne stiti narod, nasa drzava je vestacka tvorevina i po najmanje je zanima narod koji ovde obitava
Posao normalne drzave je da stiti svoje gradjane, kad taj posao omane onda je normalno da ce gradjani da gledaju kako ce sebe da spasu, nece ti patriotizam hraniti decu, normalno je da ces da prodas kome god i da bezis odatle kad vidis da je i sam vrh drzave digo ruke
Najbolje da su sedeli tamo i zvakali patriotizam dok ih kolju siptari
sviljo jedan, a kamo briga za narod, empatija, savest, angažman za dobrobit sviju?Na ovo si me ubedio![]()
On jadan sta ce mora da proda bud zasto posao, pojavim se ja kao kupac spasilac, ali ostavim njega kao zaposlenog, ja njemu sefmeki i onda predložiš zakon porez foto studijima da bude 90% i sprcaš zmaja ko ljakse dženeriku

Dobrobit za macke, vas ko hebesviljo jedan, a kamo briga za narod, empatija, savest, angažman za dobrobit sviju?

i onda me usvojišOn jadan sta ce mora da proda bud zasto posao, pojavim se ja kao kupac spasilac, ali ostavim njega kao zaposlenog, ja njemu sef![]()
vajdu ga breDobrobit za macke, vas ko hebe![]()
Ti dolazis sa tompusom kao nadzorni organ da proveris radni elan zaposlenihi onda me usvojiš
takoeTi dolazis sa tompusom kao nadzorni organ da proveris radni elan zaposlenih![]()

Добро јутро, кафица

Što? Šta joj fali? Još malo pa je u Grčkoj, da donese masline i sir.Добро јутро, кафица
Поштедећу Метлу овог јутра, кад видим да је устала ко у руднику да ради, немам срца![]()

Jel ova sa knjigom nosi majicu?![]()

trenutno je nerealno skupoLjudi cesto kukaju na CG jer kao placaju i leti kad ga ne koriste.
Placas i leti jer manje placas zimi.
Svi oni koji koriste struju imaju uvecan racun, oni koji koriste cvrsto gorivo moraju da plate vecu kolicinu novca pri kupovini, posle placaju unosenje, iznosenje, ciscenje, odzacare ako ne zele sami da se zezaju sa tim.