Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta brojnost je prestala onog trenutka kad su počeli da imaju po 9ro deca, a mi po jedno dva.
Sećaš se Martinovića? Tad je počela ozbiljna igra, ljudi se uplašili i krenula bežanija.
Meni je jasno za tamo, ali za ovde mi nije jasno.
Za odvajanje kosova se zna jos kad se sklapala vestacka tvorevina jugoslavija
Svako ko misli da je to sad nesto u poslednjih 30god aktuelno grdno se vara i veoma malo zna domacu istoriju

Tako da suludo je upirati prstom pa reci e krivi su sto su prodali
Nije narod kriv, vec drzava ne stiti narod, nasa drzava je vestacka tvorevina i po najmanje je zanima narod koji ovde obitava
Posao normalne drzave je da stiti svoje gradjane, kad taj posao omane onda je normalno da ce gradjani da gledaju kako ce sebe da spasu, nece ti patriotizam hraniti decu, normalno je da ces da prodas kome god i da bezis odatle kad vidis da je i sam vrh drzave digo ruke
Najbolje da su sedeli tamo i zvakali patriotizam dok ih kolju siptari

Za odvajanje kosova se zna jos kad se sklapala vestacka tvorevina jugoslavija
Svako ko misli da je to sad nesto u poslednjih 30god aktuelno grdno se vara i veoma malo zna domacu istoriju

Tako da suludo je upirati prstom pa reci e krivi su sto su prodali
Nije narod kriv, vec drzava ne stiti narod, nasa drzava je vestacka tvorevina i po najmanje je zanima narod koji ovde obitava
Posao normalne drzave je da stiti svoje gradjane, kad taj posao omane onda je normalno da ce gradjani da gledaju kako ce sebe da spasu, nece ti patriotizam hraniti decu, normalno je da ces da prodas kome god i da bezis odatle kad vidis da je i sam vrh drzave digo ruke
Najbolje da su sedeli tamo i zvakali patriotizam dok ih kolju siptari
Sve to ja znam, rekoh taj deo priče mi je jasan.
Sve će se svesti na beogradski pašaluk, al ovaj put neće svet da bude kriv.

1696454734255.png

Ljudi cesto kukaju na CG jer kao placaju i leti kad ga ne koriste.
Placas i leti jer manje placas zimi.

Svi oni koji koriste struju imaju uvecan racun, oni koji koriste cvrsto gorivo moraju da plate vecu kolicinu novca pri kupovini, posle placaju unosenje, iznosenje, ciscenje, odzacare ako ne zele sami da se zezaju sa tim.
trenutno je nerealno skupo
al ajde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back