Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam jednu majku koja se hvali time što je dete svako veče (za vreme raspusta) terala da obnovi po dve lekcije iz prošle školske godine kako bi uradilo taj test sa najboljim rezultatima.
Isto tako znam nastavnika koji je detetu posle 30 posto tačno urađenih zadataka, rekao da kod njega ove godine nikako ne može imati 5.

Mislim da ga neutrališu ostale namirnice. Ili ga na kraju bude manje nego recimo u šolji pudinga. 🤷🏻‍♀️
Шалим се ја, знам какве проблеме он има кад попије млеко...рецимо, у фрапеу му исто не смета, баш само чисто млеко изазове револуцију...

• Podržavam
Reactions: Red
Znam jednu majku koja se hvali time što je dete svako veče (za vreme raspusta) terala da obnovi po dve lekcije iz prošle školske godine kako bi uradilo taj test sa najboljim rezultatima.
Isto tako znam nastavnika koji je detetu posle 30 posto tačno urađenih zadataka, rekao da kod njega ove godine nikako ne može imati 5.
Наставник би морао мало боље да проучи правилнике о оцењивању, мсм тиче се мало и њега.
Рецимо, како је то дете уопште имало петицу?
Или, морао би да зна да тај тест ни на који начин не да не може, него не сме да утиче на оцену из текуће године.

• Podržavam
Najjace je sto imam opremu sa sobom, mogla sam prici da slikam za forenziku, kazem sta je bilo misevi, sa tim telenfoncicima, da vidite sta je profi :lol:

Jesam vam pricala kad se zmaj zatekao u sudaru skoro, pa izaso ponudio policajcu da mu slika imao opremu, ovi se obradovali aj da imaju dobre fotke :lol:
Ne znas ko je ludji u toj prici

Pa kuva se i puding i griz i mleko za prelivanje koha. Mislim, nemam pojma u čemu je fora.
pa kazu da se ta netolerancija na laktozu moze razviti bilo kad u zivotu
al tvrde i da se moze srediti tako sto npr izbacis sve mijecno neki period pa si kao poslije ok
ili krkas probiotike da sredis mikrobiom
nemam pojma
mene handri samo mlijeko i sad kao pokusavam da ga izbacim

• Podržavam
Work From Home Sleeping GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back