- Poruka
- 11.428
Zna li neko zašto se rade inicijalni testovi na početku školske godine ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko zašto se rade inicijalni testovi na početku školske godine ?
Da se vidi koliko znanja su zaista poneli iz prethodnog razreda.Zna li neko zašto se rade inicijalni testovi na početku školske godine ?
Ma jasno mi je to, ali pošto je to test znanja iz prošle školske godine, ne razumem šta se postiže tom procenom.Da se proceni znanje učenika.
A, nisam videla.Da se proceni znanje učenika.

Ništa. To se upiše kao ocena sa inicijalnog, ne utiče na uspeh u ovom razredu.Hoće li menjati plan rada ukoliko deca nisu dovoljno zapamtila ili će menjati nastavnike jer im nisu dobro preneli znanje ili nešto treće ?
Шалим се ја, знам какве проблеме он има кад попије млеко...рецимо, у фрапеу му исто не смета, баш само чисто млеко изазове револуцију...Mislim da ga neutrališu ostale namirnice. Ili ga na kraju bude manje nego recimo u šolji pudinga.![]()
Наставник би морао мало боље да проучи правилнике о оцењивању, мсм тиче се мало и њега.Znam jednu majku koja se hvali time što je dete svako veče (za vreme raspusta) terala da obnovi po dve lekcije iz prošle školske godine kako bi uradilo taj test sa najboljim rezultatima.
Isto tako znam nastavnika koji je detetu posle 30 posto tačno urađenih zadataka, rekao da kod njega ove godine nikako ne može imati 5.

ili se skuva pa se raspadneMislim da ga neutrališu ostale namirnice. Ili ga na kraju bude manje nego recimo u šolji pudinga.![]()
Pa kuva se i puding i griz i mleko za prelivanje koha. Mislim, nemam pojma u čemu je fora.ili se skuva pa se raspadne
pa kazu da se ta netolerancija na laktozu moze razviti bilo kad u zivotuPa kuva se i puding i griz i mleko za prelivanje koha. Mislim, nemam pojma u čemu je fora.
ProlivЛактоза?

Ne znam. Da pitamo @Lagerta Jel nastavnik snosi neku posledicu ako ne prenese znanje deci kako treba ili se sve prebacuje na decu da su glupa i da ih skola ne zanima i da nece da uce?Hoće li menjati plan rada ukoliko deca nisu dovoljno zapamtila ili će menjati nastavnike jer im nisu dobro preneli znanje ili nešto treće ?
Je l to bas neophodno?Da se proceni znanje učenika.