Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• FB_IMG_1690320805561.jpg
    FB_IMG_1690320805561.jpg
    158,3 KB · Pregleda: 13
Nikad više! Nisam padala od onog vremena španskih serija ni na šta, ali ovi likovi su toliko... groteskni da sam se od 500 i neke epizode tek uključila, to kad sam jedan dan provela suviše vremena uz Pink, i sad moram to da gledam. Ne moram, ali ono... zainteresovala sam se.
Znam taj osjecaj.Tako sam i ja nekad gledala Rosu Salvahe.😂
Nikad gluplje serije,ni neke radnje,ni nekih interesantnih glumaca,a ipak sam je gledala.😂

Znam taj osjecaj.Tako sam i ja nekad gledala Rosu Salvahe.😂
Nikad gluplje serije,ni neke radnje,ni nekih interesantnih glumaca,a ipak sam je gledala.😂
Što je najgore-ja sam taj osećaj izgubila, ali je bilo dovoljno da svoju pažnju takvim materijalima posvetim danas, sutra i prekosutra! Toliko!
Volim serije, ali ono-do 24 epizode;
Ovo što rade Indijci i Turci nije humano. To se, bre, gleda godinama kad je epizoda po radnom danu!

Филм рађен по истинитом догађају?
Da. Bar tako kazu neki domaci poznavaoci prilika.
I opisivali sta se, navodno, desavalo tokom eksperimenta.
Nosioci: Ajnstajn, Tesla i zaboravio treceg lika (ne i manje vaznog). Tesla odustao nakon saznanja da ce u eksperimentu biti angazovani i ljudi na brodu.
Bar tako ide prica.

U prvi mah sam pomislila da je ovo neki pogled za divljenje, ali sam u drugi shvatila o čemu je reč. Saučešće, naročito poljoprivredicima! Nadam se da niste među najteže pogođenima ovim nepogodama, a njima tek... ne znam šta bih rekla, ali... svakako moramo biti tu jedni za druge... Eto, nikad se nisam pomolila za Sloveniju, ni na kraj pameti. Sram me bilo! Da jesam, možda ne bi bilo to sve baš tako. :(
Poznaješ li nekoga za koga pouzdano znaš da se moli za tebe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back