- Poruka
- 63.764
Бар је нормалног облика.
Ништа очи, печурке, бели лукац.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Backa PalankaЈош мало да се ишчуђавамо.
Словенија синоћ.
Znaš za Filadelfija eksperiment? Mene je najviše na to podsetio, kad se brod vratio a u zidu vidiš mornara ili delove broda izuvijane kao špagete.Бар је нормалног облика.
A mornari koji su preziveli, trajno psihicki stradali.Znaš za Filadelfija eksperiment? Mene je najviše na to podsetio, kad se brod vratio a u zidu vidiš mornara ili delove broda izuvijane kao špagete.
Dobar filmić. E tako uvrnuto mi izgledale te ledenice.
Backa Palanka

Znam taj osjecaj.Tako sam i ja nekad gledala Rosu Salvahe.Nikad više! Nisam padala od onog vremena španskih serija ni na šta, ali ovi likovi su toliko... groteskni da sam se od 500 i neke epizode tek uključila, to kad sam jedan dan provela suviše vremena uz Pink, i sad moram to da gledam. Ne moram, ali ono... zainteresovala sam se.
Zataškano je sve, malo se o tome priča i zna, a da li su nastavili sa pokušajima, sigurno jesu.A mornari koji su preziveli, trajno psihicki stradali.
Što je najgore-ja sam taj osećaj izgubila, ali je bilo dovoljno da svoju pažnju takvim materijalima posvetim danas, sutra i prekosutra! Toliko!Znam taj osjecaj.Tako sam i ja nekad gledala Rosu Salvahe.
Nikad gluplje serije,ni neke radnje,ni nekih interesantnih glumaca,a ipak sam je gledala.![]()
Филм рађен по истинитом догађају?Znaš za Filadelfija eksperiment? Mene je najviše na to podsetio, kad se brod vratio a u zidu vidiš mornara ili delove broda izuvijane kao špagete.
Dobar filmić. E tako uvrnuto mi izgledale te ledenice.
Ima i jedan jos gori snimak,samo ga ne mogu naci,kad vjetar iscupa drvo kao cackalicu.Ево га тај уобичајени ветрић из Швајцарске, од синоћ.
Normalno da jesu.Zataškano je sve, malo se o tome priča i zna, a da li su nastavili sa pokušajima, sigurno jesu.
Tehnologija onda i sada dva sveta, ko zna dokle su stigli i kakve nas sve radosti čekaju.
Da, pogledaj, ima i na netu da se čita o tome.Филм рађен по истинитом догађају?
Sad ste me zainteresovali.Nisam gledala taj film.Da, pogledaj, ima i na netu da se čita o tome.
Zato se vredno skupljaju pali nlo i rastavljaju u pedesetkecu.Normalno da jesu.
Koliko su bili uspesni, ko zna.
I za danasnje vreme je to ultravisoka tehnologija.
Da. Bar tako kazu neki domaci poznavaoci prilika.Филм рађен по истинитом догађају?
I ko zna gde jos.Zato se vredno skupljaju pali nlo i rastavljaju u pedesetkecu.
Ovih dana briljirasNista ne brini,sad ce to jedna olujica da razladi.
Poznaješ li nekoga za koga pouzdano znaš da se moli za tebe?U prvi mah sam pomislila da je ovo neki pogled za divljenje, ali sam u drugi shvatila o čemu je reč. Saučešće, naročito poljoprivredicima! Nadam se da niste među najteže pogođenima ovim nepogodama, a njima tek... ne znam šta bih rekla, ali... svakako moramo biti tu jedni za druge... Eto, nikad se nisam pomolila za Sloveniju, ni na kraj pameti. Sram me bilo! Da jesam, možda ne bi bilo to sve baš tako.![]()
Pogrešila si kafanu.Ovih dana briljiras
Ako me ne zanima tema i ne pricam o njoj.A hiljadu puta sam naisla na takve.Al ovo stavljanje fotki s neta
Msm svi imamo net i vidimo fotke kad udjemo na neki portal, instagram itd
Postoje li jos neke teme osim vetra i grada na ovoj temi?
Ili je poenta da treba svi da verujemo da neko stiska dzojstik?
Definitivno si promašila kafanu.Al ovo stavljanje fotki s neta
Msm svi imamo net i vidimo fotke kad udjemo na neki portal, instagram itd
Postoje li jos neke teme osim vetra i grada na ovoj temi?
Ili je poenta da treba svi da verujemo da neko stiska dzojstik?